aysekurt84 Tüp bebek tedavisine girmek istiyorum arkadaşlar ama kendi yumurtalarımla hamile kalamıyorum. Birkaç defa denedim olmadı. Bu durumda ne yapabilirim. Bana bir şey tavsiye edebilir misiniz?
dugmeninannesiii aysekurt84 canım yumurta alabiliyorsun ama bu bizim ülkemizde yasak diye biliyorum. Yurt dışında veriyorlar mesela başka bi kadının yumurtasıyla eşinin spermi döllenip sana yerleştiriliyor diye biliyorum. Ama malesef bizim ülkemizde yasal değil
Busbushatun aysekurt84 nasıl kendı yumurtamla kalamıyorsun canım sorun ne denedınızmı daha once tup bebek
Deletedmom15262 aysekurt84 canım doğal tüp bebek ilaçsız yöntemine araştır intenetten bak emsey hastanesi neslihan baştuğ doğal tüp bebek yaz 4 kez tüp yapmış bir kadın hiç transfer aşaması olmamış bu yöntemle gebe kaldı kendi doğal yumurtasıyla birde dr aret kamar ilaçsız yada mini tüp araştır 🤲🏻🌹
aysekurt84 dugmeninannesiii evet duydum. Hangi ülkelerde böyle prosedürleri uygulanıyorlar? Bununla ilgili bilgileriniz var mı?
Deletedmom15262 aysekurt84 youtube yaz canım ilaçsız tüp bebek emsey neslihan baştuğ diye kadının hastası doğal yumurtası ile gebe oldu
dugmeninannesiii Mavi87 evet canım bencede olmuyor ama kimiside kabul ediyor benim kanımdan beslenecek diye 🤷♀️
aysekurt84 Mavi87 başkası oluyor ama o çocuğu kalbin altında taşıyorsun sonuçta. senin bebeğin sayılır
Mavi87 dugmeninannesiii hiç yumurtası olmayanlar işte. Yazık ya çok üzücü 😔 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
dugmeninannesiii aysekurt84 canım benimde tüp bebek istanbuldaysan doktorumu tavsiye edebilirim mükemmel bir insan önce rabbimin sonra doktorumun sayesinde ilk seferde tuttu bebeğimiz çok şükür
Busbushatun aysekurt84 yani baskasinin yumurtasi ile evet gebelik mumkun olan ulkeler var ama bu tercih edilebilir bsey degil bence canim cok detayi var cok onemli bi konu bu