Nazlicann1993 Momyloading inşallah tek dileğim bu şuan herkese hayırlı güzel acısız doğumlar inşallah 🙏🙏🙏
Eda-kmrcu Nazlicann1993 bende bugun çatı muayenesi oldum amA MALESEF OLAMADIM KENDIMI KASTIM DOKTOR PARMAGINI SOKTU VE İÇİMDE KALDI PARMAGI O DERECE PAZARTESİ TEKRAR OLACAM 😔😔😔
Nazlicann1993 Eda-kmrcu en korktuğum şey çatı muayenesiydi çok şükür korktuğum gibi olmadı kendini kasmadigin sürece sadece hafif bir yanma oluyor o kadar
Nazlicann1993 Kubra33 hayır canım hatta bugün sezeryan tarihi alacaktık açıklık olmuş çok şükür inşallah ilerler
sherlock_anne Nazlicann1993 pazartesiye kalacağını hiç sanmıyorum 😁🌸 hayırlı güzel doğumlarınız olsun inşallah
heyymomm Nazlicann1993 merhaba sağlıkla kavuşun inşallah 🤲🏼 bu açıklığa sancılarınız kaçtı acaba benim sancılarım hep yüksek çıkıyor ama açılmama bakılmadı daha pazartesi sanırım o yüzden merak ettim sancınız ne durumdaydı diye 😌
Nazlicann1993 heyymomm sancım az ama açılmam 3 cm dedi. Haftasonu sancın olur büyük ihtimalle olmazsa sanırım suni sancı verilecek