gulbay90 bozkurt_19 bugün Özgür beye gittim gerçekten memnun kaldım tşk ederim canım🥰 Bu arada doğum ücretlerini öğrendiniz mi?
bozkurt_19 gulbay90 kesinlkle doğru seçim bence benim erken doğum riskim var o kadar ilgileniyor elinden geleni fazlasıyla yapıyor ☺️ Ben daha sormadım siz öğrendinz mi acaba
gulbay90 bozkurt_19 Kaçıncı hafta sizinki. Evet bugün sorduk normal ile sezeryan fark etmeksizin 2700 dediler ufak bir şok hissi yaşadım😂😂
gulbay90 bozkurt_19 Aynı haftadayız☺️ Evet buraya göre değerlendirince fazla geldi. Yapacak birşey yok😂
bozkurt_19 gulbay90 yaa ne güzel sağ salim kucağımza alırız inşallah 36-37 leri görsem iyi olacak inşallah 🤲🏻
gulbay90 bozkurt_19 Amin inş 🤲🏻 Benimde çok ağrılı geçiyor şimdiden böyleyse son aylarda napıcam bilmiyorum. Son haftalara bir an önce ışınlanmak istiyorum😂
Bibebisgordumsanki Ecem1619 merhaba bebisiniz geldi mi bende Mehmet beye gidiyorum sakinligi benim icinde arti memnunum ilgiside guzel. 29 hafta olduk doğum nasıl gecti henuz konusmadik biz merak icindeyim bana ne diyecek diye
AyseT_24 Sedagmlksz şubatta inanç beyde detaylı ultrason yaptırdım normal kontrol için gidip detaylı ultrason istiyorum dersen bakıyor
Bibebisgordumsanki gulbay90 Daha vaktim var ama kalan sure psikolojik olarak kendimi hazirlamama yeter umarım 😅 özellikle mehmet beyin hastasi olunca merak ettim nasil gecti sureci diye
gulbay90 Bibebisgordumsanki akışına bırak canım düşündükçe daha zor oluyor. Son haftalarda zaten çok sabırsız olacaksın emin ol☺️
Bibebisgordumsanki gulbay90 şimdiden öyleyim 😅 ama dogum korkusu hep vardi nasil yapcam bilmiyorum. Sizin nasıl gidiyor ne zaman doğum
gulbay90 Bibebisgordumsanki evet o korku merak herkeste var☺️ ahh bir bilsem son 8 gün görünüyor yarın kontrolüm var bakalım nasıl hangi gün olacak🥰
gulbay90 Bibebisgordumsanki zaman su misali geçer hemen hayırlısıyla alalım yavrularımızı kucağımıza🥰