deletedmom162 Sineemiis Of gelde içime anlat bunu 🙈 Ha oldu ha olcak diye diye 🙏 5 gün nasıl geçecek onu bilmiyorum
Sineemiis deletedmom162 stres yapma yoksa bile adetin gecikmesin Rabbimin bi bildiği vardır hayırlısını sağlıklısını dile 😘 1 sene de 3 kayıp yaşadım kucağım hala boş ne diyelim Rabbimin yanlış işi olmaz 🥰
Liya28 deletedmom162 bende çıkmadı normal testte erken gebelik testi aldım 40-45tl gibi bişeydi galiba hatırlamıyorum onunla çıktı
DrYDnZz deletedmom162 adetten 1 gün önce yaptm çıkmadı 2 3 gün gecikince yaptm pozitif çıktı erken yapmş olabilirsin
DrYDnZz deletedmom162 belki kan testi daha erken sonuç veriyo ama yinede en sağlıklısı adet gecikmesi
Acemi_anne04 deletedmom162 canım bende 1 hafta varken yapıyordum cıkmıyordu sonra 5 gün varken kan verdim hamileymişim şuan 23+2haftalıgız inşallah seninde kanda çıkar canım 🙏
Ortmenanne16 deletedmom162 selam adete 6 gün kala negatifti 3 gün kala belirgin bir çift çizgi gördüm yani hemen endişe etmeyin 🙏🙏
deletedmom162 Ortmenanne16 Böyle sizler yazdıkça içim umut doluyor. Umudumu kaybetmişken ❤ Hepinizden Allah razı olsun veren de rabbim alanda inşallah güzel haberler alırsam ilk isim buraya yazmak olacak 🙏
Acemi_anne04 deletedmom162 gögüslerimde agrı ve yanma oluyordu canım koku hassasiyetim başlamıştı sonra idrarda enfeksiyon olmuşum hamileyken pembe lekeler gelince şüpelendim test yapıyordum çıkmıyordu sonra kan verince çıktı canım
Ortmenanne16 deletedmom162 hassas bir süreç bende 2 ay denedim ovulasyon testi ile gebe kaldım sizede öneririm 💐💐 inşallah güzel haberler verirsiniz bize bekliyoruz 💙💙
Mihriban_27 deletedmom162 onun için adet öncesi TEst almanız lazım Türkiye de var mı bilmiyorum ama onların ayrı testi oluyor 5 gün öncesi bakabiliyorsunuz
gel_artik_bebegim deletedmom162 canım bu normal kaset test ancak erken gebelik testi yaparsan şuan çıkar
deletedmom162 gel_artik_bebegim göğüslerim şiş ve ağırıyor. Halsizim. Genital bölgemde anı bi zonklama kasık agrım böyle adet olacakmışım gibi ağrı var