Nadireela Mrb arkadaşlar doğum yaptıktan sonra sütü getirmesi için hangi caylardan içmeyi düşünüyorsunuz???
Busbus58 Nadireela ha bide bebeğinin bol bol emmesi lazım. Asıl sütü artıran o . süt kanallarının beyne sinyal gönderdiğini ve emdikçe daha çok süt üretildiğini okumuştum.
Burcussskdr Rezene, anason, kimyon ve bol bol su kimyonu mümkün oldukça her yemeğine kullan bebeğinin gaz oluşumunuda engeller ayrıca ben kayısı hoşafı da yaptım sezeryanda kabızlığa da iyi geliyormuş
Busrahalil44 Nadireela bol su tüketimi sütü artırıyor Zatten bebek emdikçe su içmek istiyorsunuz ben su içtiğimde göğsüme dolduğunu hissederdim rezene bebeğime verdim 1 2 defa ama uzman doktor cnalı yayında önerimyorum östrojen hormonu salgılıyor dedi özellikle erkek bebekler için daha tehlikeli oluyormuş
Busrahalil44 Nadireela ben ilk doğumdan gelince hemen içtim ondan mıdır bilmem bebeğin kakasının dışında su çıktı poposundan korktum daha içmedim ama bebeğim çok zorlanırsa 1 çay kaşığı yapıyorum tohum rezene den onu yine sıvı olarak çıkartıyor ama o gaz sancısı dan iyidir