bersu kızlar acaba tam alt bölgemde tekmelerini hissetmem normal mi 🤯 kasıklarımda göbeğimin tam altında bide tamamen alt bölgemde hissediom arada arada bi vuruo 🤯🤯🤯🤯 erken değilmi aşşada hissetmem tekmeleri 🤯
Ayfs bersu Bende 23 haftalığım, dün detaylı ultrasonum vardı oradaki doktora aşağıda hissettiğimi söyledim tekmelerini vs, normal olduğunu söyledi bebeğin başı yukarda ayakları kasıkta dedi. Büyükçe yukarı çıkıyomuş, yani normal olduğunu söyledi.
Nuray23 bersu bebek makat durusu duruyor demekki normal yani donene kadar asagida hissedersin tekmelerini. 😊😊 donmus olunca kaburga taraflarinda yan taraflarinda ve gobek deliginin ustlerinde hissediyosun🤗
Pkosendrom Kızlar çok normal korkmayın ben de 26 haftalığım başlarda ben de korkuyordum ama bebek yavaş yavaş yukarı çıkıyor zaten hiç korkmayın benim 25 haftada göbek deliği hizzasında hissetmeye başlamıştım hareketleri ama arada bir hala kasığımda hatta idrar kesemde falan hissediyorum 😂 gayet normal
H-melek bersu doktoruma 2 kez bu durumu söyledim ve bu normal bir durum çok aşağıda da değil neden endişe ediyorsun gezinir hareket alanında dedi, siz de endişe etmeyin ayni durumu yaşıyoruz sanırım:)
Senarsgnc bersu ay benim de bugün 24. Haftam oldu kendi kendime bende mi gariplik var acaba diyordum sürekli tekmeler kasık bölgemde ne alaka dedim 😂😂🙈🙈 yalnız değilim rahatladım
bersu ayyy kızLar çok sağolun valla rahatladım .. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım miniklerimizi 🤲 saolun tekrardan 😘😘😘😘😘