Tugbakarciga Selam anneler Allah hayırlıca bebeğine kavuşmayı nasib etsin. İsteyenlere de tez zamanda müjdelesin 🤲 ben doğum yapalı 8 ay oldu minicik bir kızım var. Biz sallanan tahta beşik almıştık 700 lira gibi bişeydi. 7 ayına kadar kullandı ama tutunup kalktığı için hiç bir işimize yaramadı şimdi yeniden park yatak aldık o da 600 falan. Biz bu hataya düştük siz düşmeyin derim. Tek beşik istiyosanız kesinlikle park yatak alın biz gibi pişman olursunuz. Tahta beşiğin boyu hiç önemli değil 7 8 ayda tutunup kendini kaldırdığında o beşiğin işi bitiyo çünkü düşme tehlikesi var. Nacizane fikrim 🥰 az tecrübeli anneye sorularınız olursa seve seve cevaplarım ❤️
kozerr Tugbakarciga ya bende büyüyen anne yanı olan tahta beşikler düşünüyordum bunu yazmanız iyi oldu
Mammyy Park yatak mı alın diyorsunuz şimdi bizde karar veremiyoruz bide kademeli tahta beşikler var onlarda kullanışlımıdır acaba
Tugbakarciga Mammyy benimki kademeliydi üçüncü kademeye indirmeme rağmen tutunup kalktı. Benim fikrim kesinlikle park beşik. Hem sallanıyo hem ferah büyük hem kademeli
MervErdo Bana da arkadaşım aynı şeyi dedi ben yoykonun anne yanı olan park yatağını aldım kullanmak da nasip olur inşallah ama memnunu kalitesinden kumaşından falan
Mammyy MervErdo bende yoyko düşünüyorum nasıl beşik kumaşı kalitesi falan bide diğer park beşiklere göre daha büyük diyorlar doğru mu
Littlecookie Ben de basindan beri park yatak dusunuyorum, tavsiyelerden oturu. Bana cok kullanisli geliyor. zaten bebek odasi yapmiycaz suan,yatakodasina koyucaz, o yuzden en guzeli park yatak.
MervErdo Mammyy ben tereddüt ettim alırken çok bilindik bi marka değil her yerde satışı yok gözümle görme şansım yoktu olmadı iade ederim kagasıyla aldım kurulumu da basit kumaşı dokusu falan çok güzel ben siyaha yakın koyu gri aldım resme göre daha açık renk geldi ama güzel yine de boyutu da ideal 70 110 boyutu benim odam küçük ya sığmasza dedim ama çok rahat sığdı kapılardan da geçiyo daha büyüğüne gerek yok bence
MervErdo Mammyy şu an indirime girmiş 800 lira olmuş daha da aşağıya düşmüyo ben 1 hafta önce 900e almıştım bileydim beklerdim 🙄
MervErdo kozerr yine saatlik indirime girmiş şimdi baktım 1100e çıkmış geri hepsi buradada yoyko anne yanı park yatak yazınca çıkıyo bildirimini açın indirime girince haber veriyo takip edin sık sık değişiyo fiyatı