kucuktospam Kızlar bir ayda 3 kilo almışım rekor kırdım 6. Ayda resmen, doktor kesin kızacak🤦🏻♀️ Peki son 3 ayda kaç kilo aldınız acaba??
cansugrn kucuktospam vallahi bende 27+3teyim 7 kg aldm simdiye kadar doktorum iyi ilerliyoruz büyük ihtimal 11-12 kgla bitirirz dedi insallah öyle olur normal cünkü 12 kilo falan🙂
EbruDUNDAR-47 Kaç kiloyla başladınız?? Ben 57.5 le başladım 5 haftalığım ama iştahım acayip açık bende alırım heralde 😄
kucuktospam EbruDUNDAR-47 60la başladım canım toplam 8 şimdiye kadar ama son 3 ay çok daha fazla alınıyor dediler🤦🏻♀️
kucuktospam Kubra-kurt-aksoy aynı başlamışız canım ben 27 oldum toplam 8 aldım son 3 nasıl olur bilmiyorum 🤷🏻♀️ 🤦🏻♀️
TuanaaOsii kucuktospam herkes bir değil canım ben toplamda 16 kilo aldım 52 kiloyla hamile kalmıstım suan 68 kiloyum 33 haftalık oldum yaklasık 3 4 aydır aynı kilodayım ilk aylarımda aldım hep kiloyu
TuanaaOsii kucuktospam hiçç kendini üzüpte canını sıkma olabildiğince az alman daha güzel emin olabilirsin 😊
Mrvalp9218 kucuktospam 30.haftaya kadar 10 kilo aldım sonra 36 ya kadar hiç kilo almadm nasıl oldu bnde bilmiyorum 37. Haftada 11 kilo almış oldum toplamda 😀
didemblr Son aylarda çok daha fazla alınıyor vallahi ben baştan beri artan ivmeyle aliyormm gerçi 54 kilo ile başladım 21 kilo aldmm 35. Haftanın icindeym henüz 😁