Pemberuyam_ mucizemm01 Geçen şoka gelen küvet seti kalmamıştı yetişemedim. Ama bu kez A101 e gelen küvet, kova, maşrapa setini aldım pembe rengi çok güzel👌 Bir de vanish kosla 11 tl idi 2 tane ondan aldım.
Haticearen mucizemm01 benim eltim almışdi geçen geldiğinde o gayet memnun bizim için daha erken almak icin
mom77 Pemberuyam_ daha iyi olmus bnce cnku a101 deki gidersizdi soktakı giderli diye hatırlıyorum gule gule kullanın 🌸
bltern1 Pemberuyam_ bende vanish kosla alcam bugun de nerde kullanıyorsunuz ben hiç kullanmadım iyimi kötümü bilmiyorum makinede kullanılıyor sanırım ne işe yarıyor
Minnosunannesiii Sehertsn çanta nasıldı canım boyutu küçük diyenler çok fazla yani hastaneye giderken yetmez mi bize
denizanasiii senaack ben de bebek bakım çantasını aldım, bana yeterli gibi geldi ama başka model çantaları hiç yakından görmemiştim. Sadece internetten fiyatlarına bakmıştım. Siz neden iade ediyorsunuz? Sizce kullanışsız mı olur? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Almilaaa Ablam dün almış fili, yumuşacık ve çok tatlı bence. fiyatına göre boyutu da ideal 🥰❣️https://hizliresim.com/1LfsJ2
cansugrn Minnosunannesiii vallahi ben inceledm kücuk degil iyi geldi bana doldurunca falan bayagi bisey alir ne yapcaz valiz mi alcaz kocaman yeterli bence🙂
Niiiisannn Ben çantayı beğendim aslında . Aracımız olduğu için çok büyük çanta istemiyordum yeterince eşya alır kibar kullanışlı bence
Sevgiiiy minikprensesimm canim denedim ama atamadım bir türlü 😀 ama şöyle söyleyeyim çok küçük diyenleri anlamış değilim 25 TL ye güzel bence ne büyük ne küçük ideal ve yumuşacık