Hasretayla41 [silindi] aldım canım bende sabah koşa koşa gittim resmen 9.30 da kapıdaydım😂😂 ben beğendim kullanışlı ve kumaşı da fena değil
denizanasi1 Bende almaya gidicem şimdi, arkadaşım orda çalışıyor. O benim için aldı, inşallah kötü değildir
denizanasi1 [silindi] bende aldım canım 😊 şanslıyım ki arkadaşım orda çalışıyor. Yoksa sadece 1 tane gelmiş mağazaya
Sibel-33 [silindi] bende bir yakınıma buldurttum bikaç yer gezip buldu saolsun benim arabam var o yüzden çok büyük bişey istemedim bana ideal geldi
Duruaslan Bebeque16 bizim buraya 1 tane gelmiş kapmışlar resmen alacaktım ama trendyoldan beşik görünümlü çanta var ondan almayı düşünüyorum
Kimkibu [silindi] bende aldım 1 tane gelmiş ama bizim burda orası hep boş oluyor duruyordu bomboş markette baktım beğendim aldım bende fena değil bence
twoboys05 Kimkibu resim aratabilir misiniz ben netten aldığım için tam olarak nasıl bilmiyorum rengi nette gri renk
_Masal_ Bende erkenden gidip aldım. Dış görüntüsünü beğendim Ama içindeki bölmelerden çok emin olamadım yinede uygun diye iade etmiycem.
Mavi87 [silindi] kuzum küçük diye beğenmedim şekli kötü değil 🥰 sana yeterse kullanırsın kaliteli sonuçta. Küçüklüğüne bak olmadı iade edersin, yada yeter bana dersen kullanırsın
denizanasi1 [silindi] bende aldım beğendim canım. Çokta incelemeye gerek yok bana yeter diye düşündüm