nilsmother Dün gece bebek hareket ettikce vajinada batma oldu defalarca sizdede oluyor mu bu haftalar da? nette bulamadım Bi bilgi o yüzden yazdım kızlar 😊 bu ara bişey yazmaya çekinir olduk ama Bi bakin🤗😜😆
Nadireela nilsmother bebek assaya baskı yaptı için normal cnm bende şuan 37 oldum daha çok artti agri
Ceren25 nilsmother 36+1 haftalığım canım benimde oluyo batma bazen daha sık oluyo benim ki dönmüş kafası heralde baskı yapıyo seninde dönmüs olabilir
Oglm_0212 nilsmother dönmüş olabilir benim 37 de kontrole gittigimde doktor dönmüş demişti kanala yerleşmiş bu yüzden baskıyı daha çok hissedersin demişti evet bazen hıçkırık bendede farklı yerden geliyor diyorım acaba gerimi döndü ama büyük ihtimal ayakları falandır şuan 39 olduk yürüdükçe sanki ordan çıkacak😂
nilsmother Ceren25 sanmiyorum canım ya hıçkırıkları ya sağ kasıktan geliyor yada sol kasıktan 😅 dönse Sağdan soldan degil ortadan gelir heralde dimi?
Ceren25 nilsmother evet benimki biraz ortada oluyo öyle hissediyorum ama bilinmez tabi randevun ne zaman
nilsmother Oglm_0212 haaa olabilir yaa sağdan soldan gelince inat Bi dönmedi diyordum 🤣 inşallah dönmüştür pazartesi kontrol var o zmn belli olur ne durumda olduğu 🤩