balperisi_71 Burcu3506 evet tüplerin açık ama bu demek degildirki hala açık. Kürtajla yapışıklık ihtimali de artıyor ama şöyle hamile kalabilmissin hem senin hemde eşinin hormonal üreme olarak sıkıntısı yok
Gulcin5757 Bende bu soruyu merak ediyorum kürtaj olalı 3 ay oldu hamilelik olmadı eşimi doktora götürmek için ikna da edemiyorum sorun yoktur diyor
Tuba18 Gulcin5757 kafanıza çok takıp strwst yapmayın bence bende kürtaj oldum 3-4 ay sonrası tekrar hamile kaldım
balperisi_71 Gulcin5757 hamile kaldiysan tabiki yoktur bunu doktoruma danıştım gerek yok sperm testine dedi
Gulcin5757 Tuba18 haklısın galiba o yüzden bu ay gerçekten her şeyi oluruna bıraktım nasip bu saatten sonra
Gulcin5757 Burcu3506 benimde adetlerim inanılmaz ağrılı geçiyordu çok Şükrü bu ay biraz daha iyi rahim yeni topluyor kendini diye düşünüyorum
balperisi_71 Burcu3506 evet canım ama kaç aydır olmuyor ve adetlerin nasil normalmi. Bazen belli ediyor yapışıklık kendini doktorlar daha iyi anlıyor bende kurtajdan sonra a6ay doldu hamile kalamadim her gittigim film diyor
Burcu3506 balperisi_71 3 aydır olmuyor sanki adet miktarım eskiye göre azaldı öyle hissediyorum her zaman 2 3 gün sürerdi hala öyle ama sanki daha az