ysfali06 aysekurtar valla bnde bulamadım Bi çözüm duphalac kullanıyorum her gün, kayısı tüketiyorum, 4 5 litre su içiyorum, sebze meyve yiyorum ama yok yine kabızım yine kabızım artık akışına bıraktım ben 😅😅😅 ama bakalım belki daha iyi fikir veren çıkar bekleyim bnde
Huri54 aysekurtar sabahın köründe kabızlık yüzünden mahvoldum sonra dedim yok olmayacak gittim kayısı yedim 7-8 tane 5 dk sonra tuvalete çıktım rahat şekilde deneyebilirsiniz ben bu kabızlıkla hamilelik öncesinden beri de savaşıyorum çok zor 😔
FatosEngin aysekurtar bende çok ağrısını çektim ilaç ve kayısı işe yaramadı ben yatan bir hamileydim sürekli evde biraz hareket halinde kaldım kısa yürüyüşler ve hemsirem şey demişti yattığın yerden karnıma baskı yapmadan hafif hafif bacaklarını düzenli olarak hareket ettir bebeklere yapılıyorya gazı çıksın diye spor hareketi o şekilde rahatladım
HBetul aysekurtar bir bardak sıcak su içine 3-4 tane kuru kayısı koyup bir kaç saat sonra iç canım ben 3 gün sıkıntı çektim karnım agrıdan gazdan mahvoluyordu 33 haftalık falandım hatta bana iyi geldi birkaç gün sürekli yaptım . Bir de rezene çayı içtim her akşam gaz çıksın die
Cigdemss Kuru inciri zeytinyağına doprayıp dolaba koydum. Her sabah aç karna 1-2 kaşık yiyorum. Üzerine 1 kuru kayısı ve 3-4 bardak su içiyorum kahvaltımı yarım saat sonra yapıyorum. Akşam Pilav makarna ekmek yemiyorum en geç 7 de yemeğimi yemiş oluyorum. Mutlaka salata ve sebze yiyorum. Gün içinde 3-4 lt su içiyorum ve demir ilacını gece uyumadan önce alıyorum. Bu şekilde rahat ettim. Yoksa çok fenaydım🙈
mrsbiyolog Duphalac bende bağışıklık yaptı sanırım hiç etki göstermemeye başladı. Kontolde doktoruma söyledim bana bi probiyotik şase verdi. İçinde 10 tane var kutunun. O bitti şimdi akşamdan bir bardak suya 2 gün kurusu koyuyorum sabah aç karnına o suyu içip şişen gün kurularınıda yiyorum. En azından azda olsa çıkabiliyorum wcde
Oreganoo Doktorlar magnezyum tozları veriyor, lif etkisi gösterip itmeye yardım etmesi için. Emilim olup dolaşıma falan da katılmıyor. Bebeğe zararlı değil yani. Magnesicalsin kullanan çok kişi duydum, doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz.
spaceship Sıcak su içerisine 3-4 kuru kayısı, elma doğrayıp ılıyınca içebilirsiniz, konserve mısır bağırsakları çalıştırıyor, kefir iyi gelir, bir de ben activia yiyorum iyi geliyor bunları deneyebilirsiniz 👍🏼
Sedanindenizi aysekurtar Dun cok fena olmustum zeytin yagi yutup 2,3 bardak ilip su ictim en son gun icindede bol bol kayisi yedim makatima bile zeytin yagi surdum o sekilde cikti gitti ama dun agridan sızidan agliyordum. Zeytin yagini oneririm doktorumda onu tavsiye etmisti.
burjoosphere Sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı zeytinyağı içip üstüne ılık su için bir bardak sonra 2 adet kuru kayısı yiyip, hamilelik egzersizi yapıyorum. Ardından kahvalti derken wc ihtiyacı geliyor ve kolayca halloluyor. Umarım sizlere de faydası olur.
Cerla aysekurtar valla 2 aydır beni mahvetmişti artık makatımda ağrı oluyordu okadar zorlandım. Ama 1 haftadır 1 dilim ekmeğe tereyağı sürüp yiyorum inanırmısın aşırı rahatlattı düzene soktu valla. Bana kayısı incir işlemedi ilaçda yazılmadı