Senyil21 ben çok zorlandım ikinci gebeliğim ilkinde öğrenir öğrenmez bıraktım bunda öğrenir öğrenmez bi tane daha yaktım moralim bozulmuştu günde iki pakete yakın içerdim bu süreçte bire düşmüştü ama yeterli değildi kuzum ilk bebeğimi görünce baya azalttım sonra ikiz olduğunu öğrendim dün çok korktum zaten ikizlerde riskler çok senin yüzünden melakelere bi şey olmasın diye kendi kendime kızdım dünden beri içmiyorum sigara da bulundurmuyorum evde paketlerimi komşuma verdim bir diğer etki ise yorumlarda görmüştüm birinin tanıdığı sigara içiyor hamileyken içme zararlı vs diyorlar o bu şu içmiş bi şey olmamış çocukları sapasağlam demiş vs çocuk 3 yaşına gelince kalbindeki damarlarda sıkıntı olduğu anlaşılıyor doktorlar anne karnında içilen sigaradan dolayı diyorlar çocuk sonra vefat etmiş sigara içen anneye anne demem saygın yok yazmıştı o kişi kendimi çok sorguladım içindekileri araştırdım fare zehrine kadar var isterseniz sizde araştırın başta bu üzüyor insanı o kadar zehri bebeğe de içirmek birde tıpta sigara içen annenin bebeği yüzünü göstermez biliyormusun içerde bi farklı şiddet yaşattığımız için çocuklara elleri hep yüzündedir böylelikle düşüne düşüne tiksindim kuzum bırakalı çok olmadı 1 gün şurda ama savaş vermiyorum gelmiyor aklıma kendimi düşüne düşüne tiksindirdim kuzum