Crn1996 Kızlar 20 haftalık olduk tam minik minik hareketler hissediyorum normalde dün çok az hissettim bugün de henüz hissetmedim sizin de böyle düzensiz oluyor mu hareketler 🥰🐵
ysfali06 Crn1996 ilk haftalarda düzensiz olmuştu bnde de. Hatta Bi kere acile gittim hissetmiyorum diye Bi baktık ultrasonda eller kollar ayrı oynuyor ama ben hissetmemişim 😅 sanırım daha küçük olduklarından 🤷♀️
BurcuLice Crn1996 düzensiz olması normal önemli olan haraket etmesi hiç haraket etmezse sorun biz 25 haftalığız bizimde öyle
Danlacan Crn1996 ben 23. Haftadayım arada bazen çok hareketli bazen hiç tepki yok 😅normal dedi doktorum..insan istiyor tabi hep hareket etsin oynasın 😄🤩
Neslihan1903 Crn1996 27 28 e kadar öyle daha çok minik annesi ufak kıpırtıları anca hissedersin çok oyunuyor ama sen azıcık hissedersin
Crn1996 ysfali06 galiba canım hergün hissetmeyi bekliyo insan ama 28e kadar falan düzensizmiş galiba ☺️
Crn1996 BurcuLice evet canım yok hissediyorum normalde bazen az bazen çok hissediyorum düzensiz yani👼🏻☺️
Crn1996 Neslihan1903 evet canım çok sağolun içim rahatladı ☺️ Bigün hissedip bigün hissetmiyorum bazen normalmiş demekki😊
Neslihan1903 Crn1996 normal canım ama çok takılıyorsan sağlık ocağına git kalp atışını dinletiyorlar rahatlarsın 🤗
Crn1996 Neslihan1903 her sağlık ocagında dinletiyorlar mı acaba biliyormusunuz bide kaçıncı haftadan itibaren duyuyolar sağlık ocaklarında☺️
Neslihan1903 Neslihan1903 valla ben 12 haftalıkken kayıt açtılar 20 de aradılar her ay gidiyorum arada kalp atışı içinde kendim gidiyorum test falan yaptırırken dinletiyorlar siz kayıt olmadınız mı