eko1618 Haftamızdayız göbeğimin sağ tarafı yırtılıyomuş gibi acıyor, özellikle yatarken dönerken var mı yaşayan ?🙄
Busra34ybg eko1618 29. Haftaya giricem bi kaç gündür bende yaşıyorum hatta gece uykudan uyanıyorum sanki içten kasım yırtılıyor gibi oluyor randevum var bugün doktora sorucam sanada bilgi veririm canım
Ayseguldt eko1618 benimde bikes olmuştu minik kusumun koca poposunun baskısıymış tabi 33 haftalığız sizin okadar baskı olurmu bilemedim
Busra34ybg eko1618 canım doktora sordum pozisyonla ilgili olabilir dedi eğer pozisyon değiştirince geçmiyorsa uzun sürüyorsa tekrar gel dedi dedi benim anlık zaten biraz yürüyünce geçiyor ve yatarken oluyor genelde
eko1618 Busra34ybg ya çok sevinirim haber verirseniz bugun ,iş sebebiyle gidemiyorum aklımdan çıkmıyor ama bir sıkıntı mı var diye
eko1618 Busra34ybg benimde yatarken genelde özellikle dönerken acı içindeyim🙄bugun tüm gün oturdum acıma yoktu uzandım başladı 😅
Busra34ybg eko1618 bende yatarken oluyor aynı şekilde sola dönük yat bide bacaklarının arasına yastık koy azda olsa rahat oluyor ☺️