Royem62 Benim bugün son yarın normlde adet zamanım ama inşallah raabimin izniyle olmayacağım 🤲🤲🤲 inş bu sefer olmuştur da hamileyimdir . Allah’ım nolur sen dualarımızı kabul et . Bizleri fazla bekletme kurban oldugum ❤️❤️🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Mavi_- Royem62 inşallah canım ben umutluyum ama yinede bilmiyorum çatlatma iğnesi vuruldum bu ay ilk defa vuruldum yani ama kasık bel ağrılarım hala geçmedi diyorum geçmediğine göre heralde vardır ama yinede korkuyorum olmadıysa diye
Royem62 Yaagmurr allahhh razı olsunnn ❤️❤️❤️❤️🤲🤲🤲🤲🤲🤲inan bu sefer o çift çizgiyi göreyim diye dualarla yatıp kalkıyorum aylardır
Yaagmurr Royem62 Allah senden de razı olsun canım benim inşallah görürsün bu sefer Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🌺🌺❤️
Mavi_- Nurhayat92 bende o yüzden test yapmıyorum yapmamak için kendimi zor tutuyorum hayal kırıklığı olmasın diye
Royem62 Nurhayat92 bende yaptım kuzum benimde negatif çıktı ama adet olmadık daha değil mi inşallah geç döllenmedir de bizde mutluluğu yaşarız 🤲♥️♥️
Mavi_- Royem62 teşekkürler canım iğneden 15 gün sonra test yapın diyolar cumartesi günü 15 gün geçmiş oluyo dayanamayıp yaparsam artık bilmiyorum yinede beklemeye çalışacam
Royem62 Burcu3506 adetle hamileleik sancıları ağrıları aynı zaten kuzum O yüzden en doğrusu adet geçmesini beklemek inşallah hamileyizdir ❤️🤲🤲🤲