ulviyedemirbas2 Busra_0738 ben yapdırdım keçen cıkdı şekerimiz diet yapdık dun yıne verdık cok şukur iyi cıkdı cevaplar diete devam yıne
Busra_0738 midekoruyucu sabah aç karnına ilk kanını alıyorlar idrar veriyorsun kanı aldıktan sonra 75ml glikoz içiyorsun elmalı asitli bişey 1 saat sonra tekrar veriyorsun 1 saat sonra tekrar 😂 2.yi verdim bekliyorum 11 de sonuncuyu vericem açsın bu arada 🙂
Busra_0738 ulviyedemirbas2 geçmiş olsun canım inşallah temiz cıkar bizimkide bakalım diyet bendede olabilir kilolu hamile kalınca belki
Bilge44 Benim doktorum 50mg glikoz içecek yazdı eczaneden alın içip 1 saat sonra testi yaptırın dedi. 2. Yi söylemedi bana onun nedeni nedir acaba bilen cevap verirse sevinirim 😘🥰 Şubat ayında yaptıracağım ben de
Busra_0738 Bilge44 ben 75 lik içtim içmeden önce alındı kan içtikten sonra tekrar alındı 1 saat geçti 1 saat sonra tekrar alındı 1 kere içiyorsunuz
Mrv24 Ben dün yaptırdım tam sınırda yüksek çıktı dedi doktor. Haftaya tekrar çağırdı daha fazla yükleme yapacakmış bilmiyorum yaptırsam mi 🥺
Busra_0738 Mrv24 bende dün yaptırdım temiz görünüyor cıkmamıl şeker ama enfeksiyon cıkmış ve idrarda kan görünmüş böbrek ultrasonu yapılsın dedi Bi doktor tanıdığa göstermiştim sonucu 😏 kanamam yok ama şükür kanama oldu mu dedi yok dedim