Begm Müdahale ettirme. 3cm açıklıkla 3 hafta gezip doğurduğum da oldu, 1cm açıklıkla 2 gün gezip doğurduğum da oldu. Ağrı kesiciye filan gerek yok. Şuan 9 aylıksın. Bak ben 1 erken 24 haftalık doğumum hariç,diğer 3 doğumum 41-42 hafta doğurdum.3 gün önce 38+3 de sancım geldi doğum sezaryen oldu,önceki 4. Doğum sezaryendi.Diğerleri normaldi.Sancım kendi başladı. Başka bi doktor da bana 37+6 iken ilaç vereyim filan demişti istememiştim.Zaten 9. Ayda oluyor,ciğeri suyu iyiydi bebeğimin. Şuanda da evdeyiz iyiyiz geziyorum. Büyük oğlumla kahvaltı ettim, 3 günlük bebeğimi emzirdim uyuttum banyo yaptım.Eşimle ebebeğe bile gittim korsemi aldım dün öğleden sonra. Bekle sancını zaten daha önce doğum yaşamışsın ilk değil. Haftan 38 normal yani bilir bebek zamanını. Belki ¾ gün sonra doğar belki 40-41 de. Takılmayın bunlara.
Bak 4. Doğumumda oğlumda 40+6 da gittim suni verdiler 41+3 de doğdu açılma yavaş ilerledi.
Bunda 38+3 de gece 1de wc kalktım ve direk 4dk da bir sancı başladı öyle 15-20 dk ile başlamadı bildiğim usul. Zaten 2cm açılmam vardı 37 hafta kontrolümde.
Gece 2de hastaneye gittim 6cm açılma vardı.1 saatte 4cm birden açılmış.
Yok ağrı keselim şöyle edelim filan gerek yok,hani haftanız 32-34 filan olsa tamam durdursunlar daha erken oluyor o zaman.ama olmuş 38 hafta ne gerek var 🤷🏻♀️ 38+5 tam 9. Bitiyor , 40+0 9ay 10gün. Artık bebeğiniz miadında zaten. Sen sakin ol,bilir gelceği zamanı.