Sumisalii Merhabalar guzel anneler kac haftalik hamilesiniz nasil geciyor kac haftalikken ogrendiniz cinsiyetini ve kac haftalikken hissettiniz hareketlerini kayseride hangi hastane hangi doktora gidiyorsun buyrun soybet edelim 😊
Ecda Sumisalii Merhaba 12 haftalik olduk bebegim ultrasonda çok hareket ediyordu 11 h.iken ben hissetmiyordum şimdi ya psikolojik yada bağırsak hareketi bazen hafif hissediyorum 😃😕
Sumisalii Ecda bende 12 haftalik oldum 10 haftalikken uldrasonda hareket ediyordu bn hissetmiyordum dediginiz suan birseyler hissediyorum ama bebekmi baska seymi emin deilim 😂
esilayy merhaba bende 34+5 oldum gün sayıyorum sayılı günler kaldı dünyam hastanesi züleyha güzele gidiyorum
Esmayy388 Selamlar 6+6 haftalık hamileyim Acıbadem Cemal ünlü ye gidiyorum dünden beri çok bel ağrısı var birde kaybım var geçen sene çok korkuyorum şuan
Sumisalii Peki muane ucretleriniz sezeryan normal dogum ucretleri ne kadar ben muane ucreti 200 veriyorum daha doguma cok oldugu icin cekiniyor soramiyorum dogum ucretini