Mom050 Greyfurt yaaa maşallah çok sevindim canım minnoş bir kız bebek en sevdiğim 😍sağlıkla gelsin inşallah 🤲
Ozzzzz_ Greyfurt ayyyy Allah biliyo ya içimi bende hep kız isterdim 🥰 hayırlı olsun canım çok sevindim gerçekten inşallah zaman su gibi geçerde kucağına alırsın bir an önce 🙏🏻🙈
Mom050 Kızlar 2 gün önce 531 di şimdi 349 çıkmış ne anlıycaz şimdi bundan anlamadım ama düşmüş dış gebelik olmaz düştüyse di mi
Mom050 blueberyy00 bebekten umudu zaten kesmiştim de operasyonluk ameliyatlık bişey olmasın çok ara vermek zorunda kalmayalım falan onların derdindeyim aslında 🤦♀️ ama bişeyden anlamıyorum doktor da yoğun sonuç için de bekletcekler şimdi
blueberyy00 Mom050 yok kuzum kesen görünmediği için operasyonluk birşey olacağını sanmıyorum kanaman da oluyor inşallah en yakın zamanda tekrar nasip eder rabbim en doğru şeyi doktorun söyler tabi
Greyfurt Mom050 canım çok gecmiş olsun büyüt ihtimalle düşük yapıyorsun Rabbim inşallah tekrardan nasip etsin hayırlısı ile.
Mom050 Greyfurt amin canım sağolasın hayırlısı bakalım, şunun derdinden kurtulayım rahata ereyim de gerisi Allah kerim napalım
Ozzzzz_ Mom050 geçmiş olsun balım , İlaçlarını kullanma artık , ama mutlaka doktoruna gözük yinede ne olur ne olmaz