Greyfurt Mom050 iyi yapmışsınız hayırlısı herşey canım Rabbimden geliyor biz üzülme desekte üzülürsün illaki yarın inşallah olumlu haberlerini duyarız herkesin içinde bende dahil
Mom050 Greyfurt amin diyelim canım benden gelecek iyi haber anca operasyona ihtiyacm olmadan düşmüş olması olur bakalım hayırlısı
Mom050 https://imgyukle.com/i/LsDcyA İyi geldi valla manzaramı atayım içiniz açılsın, ama aşırı soğuk bi tur attık zar zor
blueberyy00 Mom050 oh mis biraz soğukta kalmak da iyi yürüyüş vücüdun dinçleşiyordur özledim yA böyle dışarda rahatça yürümeyi
Mom050 Ozzzzz_ çok araştırmak stres yaptırıyo valla, belki o bi kişiden biri olursun bilinmez bekle bakalım
Melisss07 Ozzzzz_ benimde adetim 3 gün geciktigi halde testler silik silik çıktı kan testinde gebeliğim çıktı doktor çok yeni hamilesin ondan öyle olmuştur dedi şuan 14 haftalık hamileyim gayet sağlıklı gorunuyormus bence sende önce adetini beklemelisin
blueberyy00 Ozzzzz_ yani halsizlik var biraz öyle şükür kanama lekelenme yaşamadım seninkide inşallah gelmez yeniden
Mom050 blueberyy00 valla ben de hasret kaldım haftasonları yasak olunca normalde buralar sakin virüs riski açısından sıkıntı yok ama zaman yok arabasız gelemem haftasonu da yasaklar malum çok oldu ben de çıkmayalı
blueberyy00 Mom050 yok yA benim çevremde çıkıp da yürüyüş yapacağım yer yok şehrin ortası anca parka ormana gideceksin oda haftasonu çıkamıyorsun
Mom050 blueberyy00 bizim de yakında yok hiç hani çıkayım biraz yürüyeyim denebilecek arabayla yarım saatlik yol geldiğimiz yer de işte eşimle gelebiliyorum anca şu virüs bari bitseydi bezdik valla
Esra449 Ozzzzz_ canim bence var ve cok erken 1 hafta bekle tekrar yap test 2 haftalik falandir bence gorunmuyor bekle biraz