Mom050 blueberyy00 öyle valla hevesim isteğim bitti gitti şuan sadece şu kanama olayının bitmesini istiyorum o kadar 🤦♀️
blueberyy00 Mom050 hayırlısı öyle hemen hevesim gitti felan deme Buda bizim sınavımz bende tedirginim her bi süreci geçtikçe diğer haftaya kadar merak tedirginlik baş gösteriyor daha önce bende yaşadım o kanama varken Umut etmek o kadar zor geliyor ki insana anlıyorum seni
Ozzzzz_ Mom050 evet kuzum başıma geldi 2 kere şakır şakır kanama varken bile umut içimdeydim hep 😔 çok stresli bi dönem ams bende o zamanlar kanamam çok varken düşük yaptığımda diyodum bari ameliyatlık vs bişey olmasın diye
Mom050 Ozzzzz_ çok düşünüp kurma canım fazla düşününce çağırıyoruz bi de galiba, eşime bunun kimyasalı dış gebeliği var vs kimseye söylemeyelim diye diye başıma getirdiğimi düşünmeye başladım 😃 iyi düşün, iyi olsun. Saat kaçta gidiceksin
Mom050 blueberyy00 öyle gerçekten, aslında kan değerlerim sorunlu olmasaydı kanamaya rağmen bebeğe bişey olmadığı durumları falan okudum tüm hamileliği boyunca kanamaaı olan ama bebeği sağlıklı doğanlar var vs. Ama dün kan değerim sorunlu çıktıktan sonra umudu kestim 🤷♀️her şey Allah tan napalım kısmet
Mom050 Ozzzzz_ insan bulunduğu duruma adapte oluyo ister istemez yeni dert öncekini unutturuyo 🤷♀️ hakkımızda hayırlısı
Ozzzzz_ Mom050 evet kuzum hepimizin hakkında hayırlısı olsun ne yazıldıysa o oluyor önüne geçemiyoruz hiç bi şekilde
blueberyy00 Mom050 saol canım benim bekleyelim bakalım nasıl olcak ilk gebeliğim gibi olacak diye korkuyorum