portakalcice Mom050 inşallah yazarim canım. Böyle kötü şeyler olunca da doğal yolla bitsin gitsin istiyorsun tutunsun diye dua ederken kanama olsun da bitsin diyorsun , ne tuhaf. Sağlıkla nasip etsin hayırlı güzel evlatlar hepimize
Ozzzzz_ Mom050 işe gitmicek olması iyi olmuş canım moral olursunuz birbirinize en azından. En hayırlısı en sağlıklısı neyse senin açından o olsun canım 🙏🏻
Mom050 Ozzzzz_ amin inşallah, yazık hala bence vardır bebiş diyor ben de alıştırıyorum kendini heveslendirme gidişat kötü diye, nerden nereye olduk
Ozzzzz_ blueberyy00 sen 6+2 gittin göremedin canım ben daha 6+1 bende göremem belki . Herhangi bi sorun çıkmasın da 🙏🏻🙏🏻
Mom050 Greyfurt valla iyi miyim değil miyim bilmiyorum 🤷♀️öyle çok bi ağrım yok şuan sadece yine wc den sonra kahverengiye dönük bi kan akıyor düne göre daha azdı. Ama gece bi ara bi parça kahverengi pıhtı geldi peçeteye silerken. Ne oluyor ben de anlamadım :) biraz fazla açık anlattım yine ama🤷♀️
Mom050 Greyfurt kese görünmüş falan olsa gitsem onu kontrol edcekler mesela o da yok, o yüzden bişey de yapamıolar bence kan değerine göre bakıcak lar onun durumu da zaten pek parlak değil 🤦♀️bakayım sonu ne olacak
Ozzzzz_ Mom050 günaydın canım. Kan ver istersen bugün. Zaten arttıysa artmıştır düştüyse düşmüştür sende en azından bi kesinlik kazan canım hakkımızda hayırlısı olsun bende kontrole gitmeye korkuyorum gerçekten 😔