Ozzzzz_ Greyfurt bencede ilişkiye girmedin diyede canın acımış kan gelmiş olabilir. Çünkü ben progestanı atarken beni canım acıyo artık 😂 @Mom050
Mom050 Ozzzzz_ gece olanını ben de belki öyle bir şey diye düşünmüştüm de son seferkiler ilişki tahrişinden olabilecek gibi değil regl oldum gibi. Keşke tahriş olsaydı
Mom050 Ozzzzz_ normalde ben de ilaç kullanıp haftaya kadar gitmem diyordum da lekelenmeden çıkıp kanama gibi oldu ya o tekrar ederse bu akşam bidaha o zaman giderim diye düşündüm oturuyorum şimdilik az önce hiç bişey gelmedi kesilir inşallah
Ozzzzz_ Greyfurt ay ben yemek yedikten sonra gazdan ölüyorum evde kaçacak yer arıyorum 😂😂 genelde hep ellerim ayaklarım buz gibi ısıtamıuorum patikle bile kombi sonuna kadar açık oluyo ısınmıyor sonra geçiyo
Ozzzzz_ Greyfurt evet bu çarşamba değil bidahaki çağırdığında istedi tahliller . Ay canım bu karın ağrısı lekelenmeme düşüğe bağlı olabilir mi ya 😔
Greyfurt Ozzzzz_ doktorun söylemesi lazım düşük tehliken olup olmadığını canım normalde ama sen mutlaka söyle doktora kese de kanama vs yoksa korkma en fazla 3 aylık olana kadar iş,ağırlık bi yere uzanma tuvaletini sakın ıkınarak yapma
Ozzzzz_ Greyfurt kendi doktorum söylemedi kanama alanı vs kanamam olduğu halde. Cumartesi acile gittiğimde kanama alanı var mı dedim var biraz dedi
Greyfurt Ozzzzz_ hım doktora gittiğinde mutlaka hatırlat ondan da belki kanaman olur ben şimdi ne desem aklını karıştırmak istemem ama doktora sorun herşeyi aklınıza takılanları
Ozzzzz_ Greyfurt son gittikten sonra iyice karın ağrım falan başladı o yüzden çarşambayı bekliyorum hayırlısıyla herşeyi sorcsm dicem inşallah çarşambayı görürsem 🙏🏻🙏🏻😔