Mom050 blueberyy00 valla hala yanıyor eve varamıycam sandım ağrısından😅dayanıklıyımdır normalde ama ilacı ağır heralde kadın da dedi zaten yakar diye.
blueberyy00 Mom050 evet ağır ve acı veren bir ilaç gözünü korkutmak gibi olmasın ama otururken felan zorlanıyorsun
Mom050 Ozzzzz_ maşallah maşallah, işte bi şekilde tutulabiliyor demek ki ama süreç böyle daha stresli olacak. Allah sonumuzu hayır etsin hayırlısı inı versin inşallah
Mom050 Ay vermedi ki ultrason fotosu doktor😃ben de aklıma gelip istemedim kafam leylaydı zaten bi de gebelik de net değil falan dedi hepten çıktı aklımdan
Ozzzzz_ Mom050 keseyi görmüş neden öyle konuştu ki seninle ? Benim gittiğim doktor hep çok olumlu konuşuyor hiç değilse moral bozmuyor ya
Mom050 blueberyy00 ne bileyim valla baya aradı sonra gördü tam dış gebelik vs yok dedi oh diyecektim gebeliğin de net değil dedi kafam bulandı
Ozzzzz_ Mom050 benimde perşembe gittiğimde karnımdan göremedi asla alttan gördü anca oda gazdan zor gördü . Çarşamba umut ediyorum ki karnımdan görsün 😔😔 hepimizin ayrı bi derdi var valla ya
Aylinak1n Ozzzzz_ canım bence kimyasalla alakası yoktur. Ben gebeliğimin 5. Haftasındayım. Ben de ilk testimi akşam yaptım hayali bi çizgi çıktı bildiğin sabahta çok bi fark olmadı. Doktora gittim kesem gözükmedi beta hcg 22 çıktı. Geçtiğimiz cuma tekrar doktora gittim meğer çok erken öğrenmişim ondan o kadar silik çıkmış. Hiç sıka canını bi kan testi yaptır derim :) bu arada 10 gün sonra kan testimde beta hcg 5220 çıkmıştı :)
Ozzzzz_ blueberyy00 evet mutlaka sor canım fitil verir belki enfeksiyonu için . Sen bol bol su iç idrara çık
blueberyy00 Ozzzzz_ içiyorum zorluyorum kendimi sürekli tuvaletteyim ama inşllah akıntı içinde olumsuz bişy yoktur aklım bebeğimde görebilecek miyiz acaba ya
Mom050 Ozzzzz_ bilmiyorum ki valla ya, haftaya tekrar gel dedi gideyim bi daha para vereyim diye bilerek mi kurt düşürdü dicem ama doktor da iyi biri gibiydi bilemedim hiç, içim şişti valla on tane şeyi birden düşünüyorum şuan
Ozzzzz_ blueberyy00 akıntı hamilelikte çok normal ki kokusuzsa. Kokulu akıntı sorun oluyor canım stres etme .
Mom050 Ozzzzz_ he valla ya baya sıkıntılı süreçmiş zor olacağını tahmin ediyordum ama bu kadar değil🤷♀️çok şükür halimize, sonu iyi olsun çektiğimize değsin inşallah o zaman hiç bir şeyin önemi kalmayacak
Greyfurt Kızlar sakın olumsuz düşünmeyin mutsuz olursanız bebeşiniz de mutsuz olur bakın yüreğinizi ferah tutun Rabbimin izniyle bişi olmaz dualarım sizinle inşallah sağ salim bebişlerimizi kucaklarımıza alırız
Ozzzzz_ Greyfurt evet ben stres hiç yapmıyorum valla artık süreklide pembe akıntım geliyo ama elimden geleni yapıyorum
Greyfurt Ozzzzz_ canım benim annem bana hamileyken hep leke gelmiş hatta parça düşürmüş çok şükür bişi olmamış
Ozzzzz_ Greyfurt ayyyy çok sevindim senin adına 🥰 allahım bizde o günleri görcekmiyiz acaba 🥺 duygulandım sen cinsiyet söyleyince şimdi 🤦🏼♀️😂