Ozzzzz_ Mom050 evet normalde çok mutluyum hep gördükçe moralim çok bozuluyor benimde aşırı derecede 🤦🏼♀️ Progestan kullandığım için acile gidincede bişey yapmıyorlar artık. Çarşamba günü artık belli olcak herşey
Mom050 Ozzzzz_ inşallah hayırlı haberler verirsin canım bize de inşallah yolundadır her şey🤲çarşambaya gün saymaya devam 🤷♀️
Mom050 portakalcice yok değerim 343tü doktor daha erken haftaya gel bakalım demişti çarşamba gidecektim
Mom050 portakalcice ilk regle 2 gün kala kan verdim 52 ydi sonra reglin gecikmesinin 6.günü verdim 343 tü doktor normal dedi haftaya gel kese için bakalım dış gebelik vs kontrol ederiz şuanlık gebelik var demişti
Mom050 portakalcice dün gece birliktelik yaşadık eşimle doktor sıkıntı yok demişti yasaklamadı ondan ötürü mü bir şey oldu anlamadım
TunarinAnnesi Mom050 kuzum inşAllah sağlikli ilerler benimde 12 haftalik bi kaybım oldu Progesteron içiyormusun ? Bide fitil kulllan , Proluton iğne vurul bunlari daniş dr na bunlar düşük önleyici
portakalcice Mom050 belki de canım eğer yoğun gelmezse regli değildir zaten. Doktoruna gitsen iyi olur bence kan verir bakarsın değerin artmışsa kanama için bir şeyler verir doktor
Mom050 portakalcice henüz özelde doktorum yok devlet hst gidiyordum orda da anca acile gidebilirim yolu falan sıkıntı yakında bi özel hst var bi orayla görüşeyim olmadı.
blueberyy00 Mom050 canım kötü düşünme kimyasal olduğunu sanmıyorum ben daha önce yaşadım sen bu haftaya kadar sorunsuz geldin kanaman vs yoktu kötüyü düşünme ve bi özel hastaneye git acilden giriş yapıp bi muayene ol bence riske atma
Mom050 portakalcice öyle yapayım, inşallah güzel haber alırım ama iyi hissetmiyorum açıkçası, hayırlısı 🙂ilgin için teşekkür ederim
blueberyy00 @Ozzzzz_ canım iyiyim çok şükür uzanıyorum çok yoğun akıntım var böyle krem gibi birden bire regl olunca yoğun akıntı gelir yA öyle korkuyorum kan mı acaba diye koşup bakıyorum felan. Böyle döngü devam ediyor
Ozzzzz_ blueberyy00 benimde çok fazla akıntım var pembe kanamam var ah ah napalım 🤦🏼♀️😂 yarın gidince doktoruna söyle bunları canım bakalım ne olcak bende anca doktoru bekliyorum çarşambayı
Ozzzzz_ Mom050 canım kötü düşünme benim kimyasal olduğumda adet günümden önce öğrenmiştim senin adetin geçti bile , çok mu kanaman var ki ? Doktorunla görüş bakalım ne dicem haber ver bizede 🙏🏻
Mom050 blueberyy00 açıkçası ben de kimyasalı çıkarmıştım aklımdan bu kadar zaman geçince ama şimdi niye böyle oldu bilmiyorum kasıklarımda da regl ağrısı var direk ilişkiye bağlı bişey oldu belki de bilmiyorum ya moralim bozuldu çıkıp gidicem hastaneye şimdi
blueberyy00 Mom050 güzel haberlerle gel inşallah son adete göre kaç haftalıksın şimdi ultrasonda bakar keseyi görmek için belki göremezse kan ister dualarım seninle güzel olcak kötü düşünme