blueberyy00 Ozzzzz_ yaaa agrın olmaması yerleşme kanaması olduğunu gösteriyor doktorum öyle demişti inşallah artmaz kendini ferah tut kuzum bende kan verdim bu gün iki katı artmışmı merak ediyorum bi saat sonra çıkacak doktor nasıl yorumlar acaba bende carsamba gidecem canım
Ozzzzz_ blueberyy00 ağrım bi çok yorulunca azıcık oluyo oda normal diye düşünüyorum dayanılmıcak bi kaşık ağrım hiç olmadı hep az az arada oluyo . Ama yormuyorum kendimi yatıyorum hep evde süpürmüyorum artık dedin diye :) eşim süpürdü dün akşam sağolsun işten gelip 😂 kendi doktoruna mı göstereceksin şimdi kan sonucunu canım? Yoksa başka doktora mj. Yaz değerini mutlaka . Kandan sonra muayene edecek mi seni kesene vs bi baktırsaydın
Ozzzzz_ Greyfurt inşallah öyledir canım ya biraz alıştım artık gelmesine stres yapmıyorum ama ne bileyim ağrısız düşük olur mu ki bilemiyorum da
Ozzzzz_ Mom050 benimde 5 10 dk yürüme yolun var hava güzel olunca güzel oluyodu yavaş yavaş gidiyodum şimdi bu soğukta naparım bilmem ama yürümek gerçekten bana iyi geliyo motive ediyo beni yürüyüş yapmayı öncedende çok seviyodum zaten
Mom050 Ozzzzz_ evet ya yürümenin yerini hiç bir şey tutmuyor ben burda mahrumiyet bölgesindeyim sakin kafa yürüyebileceğim hiç bir yer yok oysaki bedenime de ruhuma da iyi geliyor ama🤷♀️
Ozzzzz_ Mom050 ah ben çok güzel bi yerde oturuyordum köy gibi denize yakın orman falan müthişti , şimdi bağcılara taşındım evlenince 😂 ay hep apartman hep ev etraf 🤦🏼♀️
Mom050 Ozzzzz_ ayy ne güzel, öyle bir yerden taşınıp beton yığınlarına alışmak da zor. Biz de taşınmak istiyoruz ama giderler malum kira vermek cazip gelmiyor şuan annesigilin verdiği evde oturuyoruz eşimin. Ama binalar dip dibe karşı binalarla iç içeyiz sanki. Ne balkonda oturabiliyoruz ne cam açabiliyoruz ne gürültüsü bitiyor ne isi dumanı. İnsanlar ayrı mevzu zaten. Mutsuz ediyor insanı sürekli karanlıkta 4 duvar. Bebek de olursa nasipse nasıl idare edicez bilmiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin 🤷♀️
Mom050 Ozzzzz_ yaa, eşim üniversiteyi orda okumuş gezmek için gittik çok etraflı gezemedik ama sevdim ben de, biz de bir ihtimal silivri tarafına taşınabiliriz ama daha zamanı var,bakalım hayırlısı. En güzeli ege aslında ama şartlar🤷♀️kalbim egede😅
Ozzzzz_ Mom050 bende merak ettim valla . Kız daha ismini bile bilmiyorum ama işte merak ediyorum :) senin yine biliyorum ismini
Mom050 Ozzzzz_ aynen valla o da var hakikaten 😃birbirimiz hakkında hiç bir şey bilmeden en özel anılarımızı konuşup sohbet kurduk resmen 🤭 ne iyi oldu☺️