Ozzzzz_ blueberyy00 evet aşırı güzel bi his heyecan 🙈 şu kan gelmeyide bi bıraksa 🤦🏼♀️ Gündüz çok rahatım ne stres ne bişey ama akşam kan gelince ister istemez stres oluyorum 🙈😂 kan çıktı mı sonucun canım?
Ehatko blueberyy00 inşallah bakalım 5. Haftanın içerisinde görünüyorum şimdi. Salı 6. Haftaya girecem bakalım kese görünür belki
elisa123 kızlar bnde adettime 3 gün kala idrarda pozitif gördüm kan verdim 110.5 çıktı degerim sizce nasıl
Ozzzzz_ elisa123 hayırlı olsun 🥰 benim adetim 1 gün geçince değerim 130 du sizin çok güzel maşallah iki gün sonra bi daha ver 1.5 2 katı artarsa çok iyi. Sonra lekelenmen kanaman olmazsa biraz bekle öyle git kontrole hemen gözükmüyor kese ama kişiden kişiyede değişiyor
elisa123 blueberyy00 iki kimyasal gebelik gecirdim korkuyorum bu gün tekrar kan vericem insllh artmıştır 🤲
blueberyy00 elisa123 artısı bi kontrol et ama sürekli kan verip strese sokma kendini benim doktorum da öyle dedi leke kanama olmadıkça kan vermeye gerek yok dedi
elisa123 yaa bizimki küçük şuan kadın doguma gitmedim kan verip degerim normale gelince gitmeyi düşünüyorum dogrumu yapıyorum bilmiyorum beklenen adet günümde yarın bn erken öğrendim
blueberyy00 elisa123 bende öyle yaptım canım doktorumu aradım mesela öğrenince bir hafta sonra gel dedi lekelenmen olmazsa inşallah gitme hemen Z