Ehatko Müşteri hizmetlerinde çalışıyorum bankanın. Öldüm su içmekten buradan su içiyorum buradan wc. Ağzımın bu kadar kuruduğunu hiç bilmiyorum. Önceden de çok su içerdim ama bu çok ayrı bi olay ya 😅😅
Mom050 Ehatko keşke ben de içebilsem kokuyor bana su son günlerde😑😑😑afiyet şifa olsun 😃 ben enfeksiyon yüzünden çok içerdim işyerinde patron ne zaman arasa odamda değilim wc deyim tuhaf bi durum oluyodu 😅 Allah kolaylık versin
blueberyy00 Ozzzzz_ aynen dayanılmayacak değil genelde uzanıyorum oturursam artıyor biraz öyle idare ediyorum inşallah görseydik bi rahat etseydik
blueberyy00 Mom050 hiç yormuyorum İnan gecen hafta leke gelince korktuk zaten anneme geldik orda kalıyorum iş yapmıyorum hiç sanırım hala yerleşmeye çalışıyor dayanılmayacak acılar değil haklısın kendimizi çok dinliyoruz dediğin gibi
blueberyy00 Mom050 inşallah canım benim ya sana da baya var daha zaman hiç geçmiyor gibi geliyor tabi bizde inşallah görürüz gidecez ama
Ozzzzz_ blueberyy00 valla ben dün gittim yarın tekrar gidicem bana bile zaman geçmiyor 9 ay napıcam bilmem 😂
Mom050 blueberyy00 evet ya benim durum hepten trajik 😃 ben keseyi yine görebileceğimizden de emin değilim haftaya, çünkü yine küçük oluyoruz sanki 😃bakalım hayırlısı, sorunsuz olsun da geç olsun napalım bekleriz
Mom050 Ozzzzz_ annelik endişelenmekmiş gerçekten 😃 daha nokta kadar bebelerimiz ama sürekli düşünüyoruz🤭
blueberyy00 Ozzzzz_ ahah yaaa deme ilk aylar böyle oluyorda inşallah hersey yolunda giderde sık gitmeyiz bundan sonra
Ozzzzz_ blueberyy00 valla öyle bana dün perşembe günü görmemiz lazım keseyi artık dedi , karından göremezsek alttan bakıcaz artık dedi dua edinde öreyim bebimii 🙈😍😍 @Mom050
blueberyy00 Ozzzzz_ ya kuzum korkutma hemen kendini taze kan mi yoksa akıntıyla karışık mı korkutma kendini randevun sabah erken mi beklemek istemiyorum diyorsan bi acile git iğne felan yaparlar kuzum
Mom050 Derya3737 maşallah, inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize😍 ben de düşünmemeye çalışıyorum artık nasıl olsa beklemekten başka yapacak bir şey yok haftaya doktor söyler artık durum neyse. Teşekkür ederim ilgin için☺️
Mom050 Ozzzzz_ iyi bari ben de dicektim sabahtan olsa iyi diye kafana takmamaya çalış stres tetiklemesin aklını oyalamaya çalış inşallah her şey yolundadır haberdar et mutlaka