Mom050 Ozzzzz_ ben cumaya 5 haftalık oluyorum sizden 4 gün küçük o zaman 🤭 gerçi tabi son adet tarihine göre öyle bakalım sonradan ultrasonda ne diyecek doktor
ozlemaykt Ozzzzz_ benim son adet tarihim 31 aralık cumarteai günü 6 yı biraz geçicez bakalım :) fzla kurcalamak istemedim bi gidiyim tam gidiyim dedim :)
Ozzzzz_ @blueberyy00 @Mom050 kızlar ben hastaneye geldim dua edin 😢 pembe bi kanamam oldu karından bakıldı gözükmedi yine kan verdim kandan sonra alttan bakılacak 😢🙏🏻🙏🏻
blueberyy00 Ozzzzz_ yaaa kuzummm inşallah yolundadır hersey çok dua edecem sana dikkat et haber ver mutlaka
Ozzzzz_ blueberyy00 doktor yerleşmede olabilir bu haftalarda oluyor dedi ama kan ver ona göre alttan bakalım dedi bekliyorum 😢🙏🏻
Ozzzzz_ Ehatko peçeteye geldi zaten çok açık renkti daha da gelmedi ama tedbir amaçlı geldim tekrar işte kan sonucumu bekliyorum
Ozzzzz_ @blueberyy00 Mom050 @Ehatko büyğk ihtimal yerleşme kanaması dedi ama yinede progestan yazdı , perşembe tekrar gel duruma göre bıraktıracam progestan dedi . Ay kızlar dua edin çok korkuyorum tekrar düşük yaşanmasından 🙏🏻
Mom050 Ozzzzz_ canımmm olumlu düşünmeye çalış kendine stres yaratmamaya çalış ki olumsuz etkilenmesin bebeğin de inşallah sadece yerleşmedir 🤲 kendine dikkat et dinlen Allah yardımcın olsun🤲hepimizin de olsun inşallah
Bebekbaylar Ozzzzz_ allahin izniyle olmaz canim ağır işler yapma ve folik asiti mutlaka kullan unutma🥰
Ehatko Ozzzzz_ inşallah çok güzel haberler alırsın pazartesi günü. Ferah tut içini. İnancını bilmiyorum ama kenzül arş duası oku bol bol
Ozzzzz_ Bebekbaylar karından gözükmedi daha değerim 1700 düşükmüş karından gözükmesi için , alttan da baktırmadım ben henüz