Ozzzzz_ Mom050 ne çamaşır asıyorjm ne bulaşık makinesini boşaltıyorum 😂 kocam asla yaptırmıyor bi kere düşük oldu diye oda korkuyor. Anca toz alıp evi süpürüp siliyorum o kadar sende bi süre dikkat et canım sonra ilerde yaparız illaki
Ozzzzz_ Mom050 evet kuzum kalp atışını duyana kadar en azından dikkat edelim tam yerleşme haftalarındayız şuan 🙏🏻 Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Mom050 Kızlar sonuç şimdi çıktı hastaneden ayrıldım doktora sonra geçicem de ayın 1inde 52 çkmıştı değerim bugün 9 u 343 çıkmış az mı sanki :/
Ozzzzz_ Mom050 valla ben pek anlamıyorum şu artış işinden 2 günde ya iki katı ya yüzde 60 falan artması lazım diye biliyorum , hesaplayamıyorum pek . Doktora ne zaman gideceksin peki?
Ozzzzz_ Mom050 doktor daha iyisini söyler kimisinin az az artıyor sonra normale dönüyor burda çok gördüm öyle o yüzden stres etme hiç , bekliyorum haberini
Meryeeem10 Ozzzzz_ Hızlı test al bu test geç sonuç gösteriyor eczaneye hızlı test de 15 20tl civarı bişey
Mom050 Ozzzzz_ e nabızda referans değerlerde 4 hafta için 10-708 gösteriyor benimki tam yarısında gidiyoruz şuan hastaneye tekrar bakalım. Desteğin için teşekkür ederim 🤲 haber vericem
blueberyy00 Mom050 canımmm yani artışın için kesin birşey diyemeyiz doktorun en güzelini söyler kuzum haber bekliyorum senden ne olurs olsun stres yapma
Ehatko Mom050 referans aralığında olması gerekiyor ama maxımum o olması lazım demiyor. Stres yapma. 2 gün sonra o seviyeye ulaşırsın zaten 🍀 inşallah. Güzel haberlerle gel