Ozzzzz_ Mom050 ben adetimden 6 gün önce öğrendim kız 😂😂 cuma çağırdı doktor görebiliriz belki dedi ben dayanabilirsem bi sorunum olmazsa salı falan gidicem tam 6 haftalık oluyo salı günü 😂🙏🏻🥰 tabi geç döllenme vs. Değilse uygulamaya göre öyle
Mom050 Ozzzzz_ ooo😅sen de baya erken öğrenmişsin o zaman 😅 ben çok pişman oldum regl geçmeden bakmasaydm keşke diye😅ben 2 gün kala öğrenmiştim seninki daha da erken 😅 neyse cuma gidince görürsün inşallah hayırlısı ile iyi haberler verirsin bize de
Mom050 Mom050 salı gidicem demişsin yeni fark ettim😅 dayanabilirsen daha iyi olur bence de ama sanki dayanamıcakmışsın gibi geldi bana😅
Ozzzzz_ Mom050 hahahah inşallah dayanırım evet bu sefer dayanıcam. Bugünde gitmicektim dayanamadım 😅 sende gidince yaz burdan mutlaka bana 🥰
Bfduam Sedamurat çok sağ ol düşünceli yaklaşımına. Netten o tarz siteler genel bilgiyi veriyor 14. gün gibi. Ama aslında herkesde tarih bu olmayabiliyorda. ovulasyonla görüyorlar bunuda. Yinede çok memnun oldum ince düşüncene kuzum:)
Mom050 Ozzzzz_ son durum bildiriyorum, doktor karnımdan ultrasonla baktı göremedi, değer 1500 altındaysa görünmez zaten kan testini yenileyelim oma göre konuşalım dedi. Kan vericem sıra bekliyorum 1 mahalle sıra var 😃 öğleden sonraya kalıcam muhtemelen :)
Ozzzzz_ blueberyy00 ben çok iyiyim çok şükür hiç ağrım sızım hiç bişeyim yok 😂 kanamam vs. Sen nasılsın? İyi misin
Ozzzzz_ Mom050 ay benden doktorum hiç kan falan istemedi ya 😔 hiç bişey sormadı etmedi bile cuma gelirsen görebiliriz dedi bitek
blueberyy00 Ozzzzz_ kuzum bu sabah biraz sancım var ama öyle aman aman değil kanama vs yok şükür normaldir insallah
Mom050 Ozzzzz_ senin artışa bakılmıştı ama galiba di mi ben sadece 1 kere kan verdim 52 çıktı 6 gün geçti bidaha vermedim ondandır belki bi de aynı doktor değil ya
Ozzzzz_ Mom050 evet adetim 1 gün geçince 130 du 2 gün sonra 375di gösterdim onları belkide o yüzden sormadı
Mom050 Ozzzzz_ Allah Allah, doktorlar da başka konuşuyor demek ki. İlgili bi doktora benziyor ama Bakalım hayırlı haberler alırız inşallah
Mom050 Ozzzzz_ o zaman ondandır bence sıkıntı yapma ben reglden 2 gün önce vermiştim kan bidaha vermedim
Ozzzzz_ Mom050 Verde kan bakalım inşallah güzel artmıştır şeninde kuzum 🙏🏻 Benim 2 kat artışla devam ederse cuma günü tahminen 3200 falan oluyor . Ama ben salı günü gidicem tam 6 haftalık oluyor o zaman uygulamaya göre geç döllenme vs değilse .