blueberyy00 Mom050 @Greyfurt @Ozzzzz_ kızlar nasilsiniz bugün benim biraz rahatsızlığım oldu yA anlarmısınız acaba Bundan çene altımda bir şişlik oldu bir anda ve çok agrıyor ceviz büyüklüğünde tartışma açtım ama böyle şeyler ilgi cekici gelmediğinden başlığa girip bakan bile olmuyor
Ozzzzz_ blueberyy00 ay ben yeni uyandım 🤦🏼♀️ Hiç bilgim yolk kuzum en iyisi doktora gözükmen . Bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri nereye dokunsam çarpılıyorum kapıyı açarken eşime dokunurken mutfakta falan hep çarpılıyorum nedir sebebi acaba bişey eksikliği falan mıdır ya @Greyfurt @Mom050
blueberyy00 Greyfurt yok canım öyle birşey değil kulak yanımda da agrı var lenf nodülü gibi birşey miş sanırım pazartesi KBB görünecem sanırım
Mom050 Ozzzzz_ toprağa bas enerjini alsın😅😅İstanbul da basacak toprak bulabilirsen tabi, her yer beton🤦♀️bilgim yok valla canım bi ara bana da oluyodu kendiliğinden geçti, ne sebep olur bilmiyorum hiç🤷♀️
blueberyy00 Ozzzzz_ saol kuzum kız o bende hamile değilken oluyordu yeni eve taşınmıştık elimi attığım yerde çarpılıyordum eşimle dokununca bir anda geri kaçıyordum bu evde kaçak var kesin diyordum hep 😂😂 fazla enerji olursa oluyormus geçti sonra zamanla
Ozzzzz_ Mom050 toprak bi yer buluyimde basıyım valla böyle olcak gibi değil biyere korkarak dokunuyorum artık
Ozzzzz_ blueberyy00 hahahah kız korkuyorum artık biyere dokunmaya valla aşırı korku yarattı bende artık 🤦🏼♀️😂😂
blueberyy00 Mom050 ay canım valla görmedim yA es gecermiyim hiç aşk olsun hızlı girdim çıktım ondan evet düne göre indi acımıyor o kadar
blueberyy00 Mom050 sanırım soguk algınlığına karşı savunmaya geçiyormuş lenf bezleri ondan şişiyormuş bu kadarını öğrenebildim kuzum enfeksiyona karsı
Mom050 blueberyy00 hıı insan vucudu çok farklı bi mekanizma Allah ın izniyle ciddi bişey olmasın da o önemli sen yine dikkat et kendine