Love_baby Kızlar adetime 3 gün kaldi bu sabah ki testimi pylasiyorum sizinle.Sizce varsa da bhcg kaçtır?
060631 Love_baby Allah’ın izniyle hamilesiniz🤲🏻♥️🧿 4-5 gün bekleyip tekrar yaparsanız 15-30 saniye içinde kıpkırmızı çıkar, tabi rakamsal bir değer bilemiyorum 👍🏻😃🥰
flowers Love_baby hamilesiniz ama beta degeri sadece kanda ogrenilir tahmin dahi yapilmasi mumkun degildir benim iki gun kala 208 cikmisti arkadasimin 17 cikmisti kan vermeniz lazim
Nrcn93 Bn adetten 5 gn snra ypmistm 900 ckmisti sennki yeni olduğu için düşük çıkar ama ztn 2 gnde bı artık 3 gn snra 2100 olmstu gdip bı kan testi ver emin olursn en azndan
Love_baby Royem62 çok tesekkur ederim☺️ Dualarım hep sizinle Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,inşallah en kısa zamanda size de nasip etsin🙏🙏💕
Kosemen54 Hayırlı olsun benimde böyle çıkmıştı suan 30.haftadayız rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
zeyzeyyyy Love_baby tebrikler canım oğlumda da sizin gibi 3 gün önce test yaptım çıkmıştı böyle silik. Sağlıcakla alın inşallah kucağınıza🌸