Denizin sizinde oldumu veya oluyormu ? Adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor , ayrıca sabah karnım iniyor akşam geceye doğru karnım büyüyor
Busbus58 Denizin karnınızın büyüyüp küçülmesi şişkinlikten gayet normal. Ağırlarda normal kabul ediliyor o haftalarda rahim kasları gevşediği için.
Esma__ Denizin bende 14 haftalik hamileyim karın ağrım olmuyoda sabah karnım inik aksam şiş olması o bendede var
Emireel Denizin aynısı bende de oluyor her ikisi de doktor bana ağrıların hep olacak korkma demişti o yüzden rahatım sen de korkma bence
Smanrsmsk61 Denizin 10+3 haftalık hamileyim bende anlamadım karnımız şuan büyümez diye biliyorum kasık bölgesinde şişlik var ama benimde sanki karnım büyüdü gibime geliyo onu geçtim hem kasıklarımda batma hemde adet olacakmışım gibi belim ağrıyo özellikle sabahları
Denizin Smanrsmsk61 evet canım bizdede oluyor bu ,şişlik oluyor canım buyume dıyelım hatta sende farkedeceksın ıkı uc hafta sonra , Allah hepimizin hamileliğini güzel geçirsin 🙏
Mom26 Denizin evet çok normal rahim büyüyor benim öyle ağrım oluyordu ki kocama ped al birazdan olucam kesin diyordum ama sonradan öğrendim normalmiş 😅🤷🏻♀️
Kmndas Denizin bende 13 haftalığım bende aynı şekilde geceleri çok şiş oluyorum ağrı da çok nadir oluyor sürekli değil canım