senin bu yasadigini ilk kizimda bende yasadim devler dogum evinde bana yapmadiklarini koymadilar heryer pislik kan revan icindeydi aldilar iceri iki gun susuz kalmissin ustelik benim ne acilmam var nede sancim var sonrasindada suyun gayet iyi dediler hicbirsey yok oyle on kisinin yattigi pis ter kokan yatak hep surdukleri jel olmus hersaat basi nst ve alttan muane birde gelmis mikrop kapmissin igre yapicam dio gorgusuz ben iyi normal halimle girdim cok beter ciktim aglamaktan gozum cikmis halim perisan olmus yine sanci yok acilma yok ve disarda beni bekleyenlerede dogum geldi az kaldi die yalan soylemisler bu boyle olmucak kendi rizamla imza atarak ciktim dahada gondermiyolar bi tanidik sayesinde hemen o dakika icinde ozel hastaneye gittim doktor yarim saat icinde hem alttan hem uldrasonla muane etti cok susuz kalmis cocugun eşi kurumaya gelmis dedi birazdaha zaman kaybedilirse cocukda hasar olusur zarar verir dedi beni yarim saat icin hemen sezeryana aldi 20 dakika surmus sadece o gundur bu gundur 3 gebeligim devlete gitmiyorum insallah gitmemde allah onlarin eline dusurmesin