Tevhide18 Anne bebek cantasi alan varmi daha once nasildir ki on deseni cok hosuma.gitmedi ama gidip bakacam kullanan varsa onerir misinizz
Goksuuuu Bende küvet seti aldım file yok. Bebek çantası 1 adet vardı sadece onu da kaptım incelemedim bile evde bakarım begenmezsem iade ederim diye fisher price kaliteli olduğu için aldım ama bilemiyorum…
Sedanindenizi sblaslan Mama sandalyesi ilgimi cekti ama kalitesine guvenemedim almiycam sanirim var mi acaba alan?
Pukiyolda Sedanindenizi ben aldım henüz kullanmadım ama İKEA’nın mama sandalyesine benziyor gayet sağlam
Hd8 sblaslan saat 10 da gitmeme ragmen anne bakım çantası dolap hiç birşey bulamadım kalmadı diye dalga geçiyorlar resmen
Pukiyolda Kızlar A101 in internet sitesinden de alışveriş yapabilirsiniz . Aynı Trendyol gibi düşünün. Aldın aldın ürünlerini sıra beklemeden alırsınız 🥰 ben kitapları öyle aldım 🥰
NilGrl Pukiyolda ordan alındığında nasıl oluyor? Normal kargoyla mı geliyor ? Yoksa yaşadığımız şehirden mi geliyor ürünler bilginiz var mı?
Safisss Abcxyz Öyle evet ama uyku arkadaşı olsun diye aldım bnde büyükleri beğeniyorum fotolar da filan güzel oluyor ☺️
Haticearen sblaslan fil bence küçük ve kalitesiz geldi bana zeka kartida benim gittiğim yerde kalmamıştı
Siboli Anne bebek çantası aldım gayet kaliteli bide çok amaçlı dolaptan aldım oda iş görür içine kremini bezini falan koymak için hepsinden 1rer tane getirmişler onlarıda ben kaptım😅
sedaela Niiiisannn ben file kullanmadım canım ama filelerde de boy boy oluyormuş ebebekte falan var diyorlardı en büyük boyunu almak gerekiyormuş
Pukiyolda NilGrl Kargo seçiyoruz mng ya da Aras Kargo ama yaşadığımız yerden mi geliyor bilmiyorum bildiğimiz Kargo takip numarası falan geliyor telefonumuza ☺️
cansugrn Gulsumm32 ben sabah gittgmde gördm şoktan almstm önceden almadm ama filesi yok. Ben şoktan almstm filesini de ebebekten aldm ayni model buldm hemde🙂