Esosun Suheyla06 bunlar sonuç değilki gidip kağıdı alıp doktora gösterceniz. Ben de bunları değer sanmıştım doktora gittim bunlar değil dedi orda raporlamayı okuycaklar
Seliiinn Suheyla06 aynen kuzum bunlar sonuç değil diyorlar raporu var onu alıyorsun orda gözüküyor . Ben doktor değiştirdim bunu gösterdim ona yaptırdık diye, bu sonuç değil raporda yazar dedi diğer hastaneden raporu çıkartıp vermiştik.
Memmedli Burda risk faizi yazılmamışki. Sadeece ense kalınlığı yazılmış. Oda 2 ye kadar normal sayiliyo. Seninki 1.9 yani normal. Herhalde o yuzden yazılmamış
Suheyla06 Memmedli ultrasonda normal dedi doktorum ense kalınlığına kan sonucumda yeni çıkmış araştırdım yüksek yazınca çok korktum ama rahatlattınız içimi🌸
Cicianne97 Memmedli canim 1.9 yazan pappa degeri ense kalinligi degil yanlis yönlendirme yapmayalim diye söyledim yanlis anlama bu arada sadece bu verilerle ikili tarama analizi yapilamaz doktorun sistemine düşen grafik ve sonuclari olmali
baby3_ Suheyla06 endişenizi anlıyorum ama doktorunuzun bi sıkıntı yok dediğini biz burda nası değerlendirelim ki birşey de yazmıyor pek . Vesvese yapmayın sağlıkla kucağınıza alın inşallah kötü düşünmeyin
Babyy1S Suheyla06 nette detaylı sekilde yazmıyor kagitta ayrintili sekilde yaziyor doktorunuz kagıda bakarak yorumlar 🥰
Suheyla06 baby3_ Ense kalınlığı ultrasonda normal ama kan sonucunda yüksek çıkabiliyormuş ondan evhamlandım🙂