Aycan_akay54 Yatamıyorum Sezeryan yerim yanıyor kalkınca acıyor sırt üstü arkama yastık koyuyorum bu sefer belim tutuluyor kalçam ağrıyor 😖 nasıl yatıcam yardım edin yürüyüş yapamıyorum acıdan belimi doğrultamıyorum
berus Aycan_akay54 zar zor da olsa yürümeyi dene yürüdükçe aciliyor vücudun. Biliyorum çok zor ama denemen lazım. Ben ole topladim kendimi. Bi kahve iç. Agri kesici etkisi var.
ipekkk12 Aycan_akay54 o bel sırt ağrıları birkaç güne geçer canım yürümeye ve bol bol su içmeye özen göster ☺️ Acısa da kalk yürü yürürsen çabuk toparlanıyorsun
yigitalpinannesi40 Aycan_akay54 Bol bol yürüyüş yapın ben çok yürüyüş yaptım faydasını çok gördüm. İlk günler eve çıktığım da bende ayağımın altına minder koyup sırt üstü yatıyordum yada sırt üstü uzanıp bacaklarımı bükerek uyuyordum
Aycan_akay54 berus içmediğim kahve agrı kesici kalmadı çok kötüyüm hareket edemiyorum yatamıyorum uykusuzluktan ölücem
berus Aycan_akay54 bir tane en etkili olanı vardı adı aklımda değil. Cok güçlü olduğu için 12 saat arayla yapılıyorlsrdi. Diğerleri zaten parol
Aycan_akay54 ipekkk12 yürüyorum ama benim kesiğim özel bölgeme aşırı yakın tam bilmiyorum nerde olması gerekiyor ama normal bi yerde değil gibi şişti ben yürüdükçe öyle hissediyorum
Happylif3 berus Voltarendir. Çünkü böbrek ağrısını bile saniyede kesiyor. Ki böbrek sancısı sezeryandan bin beter. İkisinide yaşadım biliyorum. 10 sezeryan ol böbrek ağrısı çekme
Echche Aycan_akay54 voltaren fitil alın eczaneden. 1 tane kullanıyorsun tüm ağrılar kesiliyor. Bana voltaren fitil vermişti bi de parol içiyordum
berus Aycan_akay54 bana da parol verdiler tam kesnesede bir tık hafifletmisti evde varsa atabilirsiniz
ipekkk12 Aycan_akay54 yok yok tam olması gereken yer orası canım benimki de öyle o şişlikte içten beri kesilip geri dikildiği için. Vücudundaki ödemler gittikçe o şişlikte gidecek
Matmazella Aycan_akay54 yaranıza bakın gerçekten şişlik kızarıklık varsa doktora gidin enfeksiyon felan olmayın
Babyy1S Aycan_akay54 gobegini tutarak yurursen biraz daha hafifler acın ve yatarken de düz yat veya eğimli yat sag sola yatarsan daha çok acı olabilir kalktiginda.ne kadar hareket edersen o kadr dikislerin acısına alısırsın biliyorum zor ama bu sekilde emin ol 1 haftada eski haline dönersin
Ceylin_2 Aycan_akay54 çok sıkı olmayan bir korse giyebilirsin benim de göbeğim sarktığı için sezeryan yaram çok acıyordu doktor neden korse giymedin dedi korse giydikten sonra çok rahatlamıştım
Ceylin_2 MihricanA ben 5. Gün kontrole gittiğimde şikayetimi söylediğim de söyledi doğumdan sonra giyebilirdin dedi çok sıkı olmayan sadece toplayan bir korse giymiştim annemin korsesini 😁
Kdryns22 Aycan_akay54 biliyorum cok zor ama her fırsatta yürü ayaklarını sıcak tut ve çok sıkmayan bi korsede kullanabilirsin rahatlatiyo gecmis olsun canım