Kfydn deletedmom162 rabbim isteyen herkese versin inşallah canım duaların bütün bebek isteyenlerle ☺️
Cansel1810 mervetrk hm ınsalh olur canım bnce silik çizgi görenlerin sayısı daha çok bi kac arkadaşım da da aynı şey oldu ve adetten 2 gün sonra veya 4 gün sonra tekrar test yaptılar netleşti Rabbım herkese nasip etsin sonucu bizimle paylaşır mısın 🤲☺️
mervetrk Cansel1810 merhabaa o ay hamıle degılmısım doktorum kımyasal gebelıkte olabılır adetten once ogrendıgım ıcın amaa suan hamıleyımm adete 1 gun kala kan ıle ogndımm 40.9 ❤️🤲
Aloneanqel Kfydn normal adet belirtilerinin hepsi vardı canım. Bel ağrısı, göğüs hassasiyeti, Karın ağrısı. Mide bulantısı. En önemlisi ilişkiye girince acıyordu ve daha önce hiç acımazdı. Vücudum da bir değişiklik olduğunu anlamıştım
mervetrk Bfduam gecrn ay adetıme 1 hafta kala test yaptım ıdrarda sılık cızgı grdum snra adetım 2 fn gectı 3. gn kanama oldum doktr kımyasal gebelık olabılır dedı bu 40 beta hcg bu aykı degerım adetıme 1 fn kala yaptım yanı dun ıdrardada kandada cıktı