aylul0 Kızlar bugün 15 hafta bitti, dün ve az önce elimi karnıma koyduğumda içimde sanki baloncuk patlıyor gibi bir şey oluyor ama hareket mi değil mi bilmiyorum sizce olabilir mi yoksa daha erken mi
Minnosunannesiii aylul0 erkek mi canım erkek bebekler 15 ye başlıyo kıpırdamaya elinle hissedemezsin ama karnının içinde baloncuk patlaması gibi oluyor benim çok geç oldu ama bu haftalarda var bildiklerim
Betulaslan aylul0 bende 15. Haftada hissetmiştim. Doktorum zayıf olduğun için erken hissetmiş olabilirsin demişti
Byrktugce Minnosunannesiii gerçekten senin ki temvel o zaman senin ki sakin olacak olan bana olacak geceleri çok uyanıyor gündüz uyuyor gece uyusa keşke 😀
Minnosunannesiii Byrktugce yaaa doktora gittim sırf bu yüzden diyo ki şimdi hissettin mi hayır dedim peki şimdi dedi hayır dedim durdu durdu peki şimdi dedi valla hissetmiyorum hocam dedim kıZım sorun sende bebeğin gayet hareketli içerde dedi 🤣
Boncukgiller003 aylul0 bende 15 haftalıkken ufaktan bisiler hissettim acaba mi dedim 🙈 16-17 olunca seyrimeler oldu. Şimdi 19 haftalık hamileyim içimde minik dokunuşlar oluyo baya belli ediyo kendini 🙈😍 ama daha tam tekme yemedim bebisten 😁😁 sanırım haftaya veya 21.haftada olur o da 💕💕💕 çok güzel duygu gerçekten 🤲🏻🥰
aylul0 2numarasusam 49-50 kiloyum ama tecrübeli değilim 😂 o yüzden emin olamıyorum hareket mi yoksa ben mi öyle sanıyorum bilmiyorum 🤷🏻♀️
Smeyyyee aylul0 benım erkek canım bende o haftada hıssettım erkekler çabuk hareketlenıyor dıyolar ne kadar doğru bilmiyorum
minicikanne Haftadan beri batma ve seyirme oluyor, şuan 17 haftalık halen tam anlamıyla hissedemiyorum.