Eliftozak momy_95 doktorunuza sorabilirseniz sorun bende eşime aldırmıştım eczaneye sormuştu zararı olmaz demişti yine de bir doktorunuza danışın
Buketkucuk momy_95 bir zararı olacağını sanmıyorum canım ama sen yinede doktoruna danış o daha iyi bilir muhakkak
Cansugurses momy_95 beni hastanelik etmişti canım sen doktor a sormadan kullanma zaten hamileler kullanmaz yazıyormuş sonradan okumuştum 😔
Papatya13371 momy_95 bana doktorum kullanma demişti canım doktoruna sormadan sende kullanma ağır gelebilir kokusu
momy_95 Cansugurses b Papatya13371 kokusu bana ağır gelmedi rahatlattı ama bilmiyorum sormadım açıkçası 🤷🏼♀️
Mennu momy_95 bende bebeklwr için olani almıştım ama sadece ufacik burnuma dokunduruyordum çünkü gebelikte normal kullanimini tavsiye etmiyorlar.
Mennu momy_95 valla öyle bisey kullanırken 40 kere arastiriyoruz mecbur bebeğimizin sagligi herseyden önemli 🤷♀️
Gtr momy_95 ben pencereyi açsam hemen üşütürüm sonrada sabaha kadar kusarım canım 9 ay boyunca bazen gündüz bazen gece nezaman kötü hissetsem ayaklarımın altına bolcana sürüp çorap giyip yatıyordum sabaha kuş gibi kalkıyordum bi zararını görmedim ama yinede doktoruna danış sen