dugmeninannesiii A101 e Fisher Price marka Anne Bebek Bakım Çantası Geliyor kızlar. Daha önce alan var mı bu çantadan ?
senaack dugmeninannesiii ben almayı düşünüyorum kalırsa çünkü internette baya pahalı 200 TL ye yakın aynısı kaliteli gibi baktım güzel alırım
Purpura26 dugmeninannesiii senaack Benim tanıdığım çalışıyor da gidip inceledim ürünü bugunden çok küçük normal çantalara göre. Katalog da ölçüleri yazıyor herhangi bir anne bebek çantasıyla kıyaslayınca anlıcaksını boyutunu. Yine de bir gidin bakın tabi
dugmeninannesiii senaack bende baktım canım trendyolda 180 tl aynı marka ama aynı çanta değil ebatları ve yapıları farklı kararsız kaldım oyüzden 😕
dugmeninannesiii Purpura26 bende videosunu izledim a101 sayfasından banada küçük gibi geldi içi canım
Purpura26 senaack Yani iç hacmi dar ve boyu kısa aynı paraya daha geniş çantalar var. Ama görünüşü güzel. Hiç iş görmez değil tabi görür
-Kbra8- dugmeninannesiii ogün ebebekte 70₺ ya inmişti çantalar. 70-80-90 bu civardı ve içi de bayağı büyüktü ben ordan alacağım canım bi bak istersen.
Sevgi1907 dugmeninannesiii haa iyi kacirmamisim bn bi tane almistim cantacilardan guzel içi falan geniş ama buda yedekte kalsin bi yere giderken faln kullanilir bebegin kıyafeti için
dugmeninannesiii Peki kızlar birde küvet gelecek yarın küvet alan var mı acaba şoktakiler çok dandikti geçen hafta incecik