Aysbabe Kızlar merhaba herkes hastane cantasına depend koyuyor gercekten gerekli mi hasta bezi alıpta hastanede cidden kullanan var mı merak ettim :) ona göre aliyim
Minnosunannesiii Aysbabe canım hasta bezi olarak ta alabilirsin depend de alabilirsin ikisi de aynı işlevi görüyor zaten depend sadece iççamaşırlı olduğu için kullanımı daha kolay ama illaki kullanırsın kanama çok oluyor diyorlar
Kaderimm Aysbabe ilkgebeligimde inan böyle şeylerden haberim yoktu artık cahillikmi bilmemezlikmi diyelim ama normal Orkid kulanmistim hiç bı sıkıntı yaşamadım şükür bundada almam herlde tercih senin yinede
Zggggg Ben depend kullandım. Yatıp kalkarken hiç aklımda bir yerimde leke var mı düşüncesi olmadı.o yüzden tavsiye ederim gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.hasta bezi biraz hantal oluyo ya o yüzden hoş görünmüyor
ozanmincim Aysbabe bende burda bekliyeyim ben sezeryanlıyım normal hasta bezi kullandım oluyorsa alırım bari
yigitalpinannesi40 Aysbabe Ben sezeryan oldum benim kurtarıcım oldu resmen. Hatta ilk regl olduğum da yoğun geldi yine 1 paket daha aldım 😊
yigitalpinannesi40 ozanmincim Kesinlikle al bende 2 buçuk ay önce sezeryan oldum hastanede ayağa kalktığımda taktım 1 paket bitirdim. İlk regl olduğumda da 1 paket daha aldim
Zggggg Sezaryen oldum bende. zaten oraya dokunmuyor bile çünkü beli çok elastik. Normal sezaryen farketmez hepsinde iş görür kızlar☺️