Aselinannesi12345 30 + 6 hafta 13 kilo aldım en sevdiğim yer mutfak ne yesem diye düşünüyorum sürekli malum gecede hep ayaktayız uyku duzeni yok. Ozamann.yaşasın yemekler tatlılar börekler çörekler 😜😁😇😂😂👼
Sumsumm Aselinannesi12345 bende oyleyim ve canim hep zararli seyler istiyo abur cubur hamur isleri 🙈 hamileligin ilk donemiyle suan hicbi alakam yok ya cayi bile icemiyordum simdi herseyi cayla yiyorum rsmen🙈
NesssE Sen1meleksin ya tetanozun ikimci aşısı için çağırdıklarında elime bi kan hapı verip her gün bunu kullan dediler yine değerlerime bakılmadan 😅 bende başlamadım. Çok teşekkür ederim cevabınız için. Bi doktorumla konuşayım
egesmom Sen1meleksin ben 20. Hafta ile 23 araso öyle bi açlık yaşadım krizlere girdim 23te bitti normal haline döndü bebeğin büyüme atağı yaptığı zamanlar olabilirmiş doktorum dedi kaç haftalıksınız acaba
Bsra06 Sen1meleksin bende gebe kaldıktan sonra iştahım arttı.. 32+1 2.Gebeliğim var… hamile değilken bu kadar iştahli değilim ben 58 kiloyla hamile kaldım şuan 70 kiloyum