Cicikus1 Kızlar bugün öğrendim beta hcg değerim 1617 çıktı. Düzenli artıp artmadığını öğrenmek istiyorum. Yarın mı kan vermem gerekir yoksa cuma mi ? Cuma haftasonuna kalır diye yarın mı versem diye düşünüyorum.
Papatyam2017 Cicikus1 2 günde bir artış olarak bakıyorlar ama Gayet sonucunuz güzel baktirmaniza gerek yok gibi hayırlı olsun
2prensesannesi1 Cicikus1 Cuma günü kan verseniz daha iyi olur acilde verin 1 2 saatte çıkıyor , Sabah sağlık ocağınada gitseniz öğlen çıkar sonucunuz
Varol123 Cicikus1 evet bencede beta hcg sonucunuz yeterli seviyede zaten muaynede keseyi bile gorebilirsiniz bi doktora basvurun kan yaptirmayin artik
Minnosunannesiii Cicikus1 canım gayet güzel çıkmış keseyi bile görebilir doktor direk bi kadın doğuma da gidebilirsin
Saziyersin Diger gun vereceksin canım acil de de verebilirsiniz bilginiz olsun bir saat içinde sonucu çıkıyor hayirlisi olsun tekrardan rabbim saglikla getirsin dünyaya
Cicikus1 Saziyersin Çok teşekkürler Allah razı olsun. Sağlık ocağı daha yakın da onun için oraya mi versem diye düşündüm 🤗
Saziyersin Cicikus1 saglik ocağına iki gun sonra geliyor sonucu ben hep acilde verdin hatta bazı doktorlar mırın kırın ediyor gebelik şüphem var basim ağrıyor diyince mecbur kan aliyor bilginiz olsun
Cicikus1 Varol123 bugün ultrasonla bakti doktor ama kese gözükmedi erken daha dedi pazartesi çağırdı kese için. Ben de dış gebelik vs biraz tedirgin oldum ondan pazartesiye kadar bi rahatlamak istedim.
Ays0 Cuma günü ver canım ve sağlık ocağından barkod numarası iste, öğleden sonra bulunduğun ilin halk sağlığı labaratuarından barkod ile sorgular öğrenirsin. Hafta sonu bile girse araya net üzerinden bakmak büyük rahatlık olmuştu bana