tanya25 Ahh canım dur sana bir anımdan bahsedeyim , ben bir gün kırmızı pancar turşusu yedim üstüne de suyundan içtim lıkır lıkır iş yerindeyim lavaboya gittim baktım kıpkırmızı dedim hayırdır inşallah elin ayağım titriyor dedim kesin kötü bir hastalık bu neyse eve geldim akşam 5te evde de girdim baktım hala kıpkırmızı eşimi aradım ama nasıl ağlıyorum elim ayağım titriyor nefesim kesiliyor bir de panik atağım var düşün ne haldeyim dedi hazırlan acile gidiyoruz neyse gittik kadın afedersin bir makattan kontrol etti bir vajinadan kana dair belirti yok kan tahlili yaptı her şey normal , benim bu panik atak 1 sene şiddetli şekilde sürdü her lavaboya gidişimde bakıyordum kan var mı diye. İnanır mısın 2 sene sonrası bir yerde okudum kırmızı pancar turşusu idrarın rengini değiştiriyor diye gittim 1 kavanoz aldım yedim baktım renk kıpkırmızı🙈🙈🙈 ben ettiğimle kaldım psikolojimi bozduğumla kaldım bir de antidepresan kullandım sırf bu kanama yüzünden kafamda kurgulaya kurgulaya. İçini ferah tut kuzum pancardan o 😂