Tugbaslan3458 Brbrrr 31 haftalık olduk bugün hafi agrilar sancılar ara ara yokluyor gidiyo ağırlaştık uyumak istiyorum her saat 😫 gece uykumdan uyanıp eşimi uyandırıyorum kalk beni bi dönder diye 😁😁🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Tugbaslan3458 Minnosunannesiii 31. Haftadayim hiç geçmiyor vallahi sanki zaman resmen pili bitmek üzere olan saatin hareketi gibi ilerliyo ağırlaştım doğurmak istiyorum ama erken ama zaman da geçmiyor 🤦🏻♀️😞
Aselinannesi12345 Bel ağrısı nefes darlığı bacak sendromu 😁😁daha sayıyımmı fenalardayım karnım çok büyüdü 😁😔30+5
Tugbaslan3458 Minnosunannesiii yok anam yok ne çabuk geçmesi hiç geçmiyor sabirsizlik başladı özlem merak hat safhada korku dan zaten bahsetmiyorum ağırlasmak desen hiç onu anlatmyorum doğurmak istiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😫😁
Ozlemserrt 30+6 yiz bizde 💕iki gündür diz kapaklarim çok ağrıyor sürekli bebek toplanıyor sertleşiyor belli bir bölge tepistiginde sürekli baskı hissediyorum ıdrarim geliyor gibi oluyor wcden çıkamıyoruz 😥
Tugbaslan3458 Minnosunannesiii ayy amin allahim tek nefeste dogurmayi nasip etsin hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım 🤲🏻
Milena02 Bir gün halsizlik bir gün enerjik, yavaş yavaş ağırlaşmazlar başlayacak galiba birde iştah çok açıldı çok yiyip pişman oluyorum 😣😣
Ftmkrbg 30+4 sanki zaman durdu, tekmeler arttı, nefesim sıkışıyor, ne uyuyabiliyorum ne uyanık kalabiliyorum, göbeğim kocaman oldu çok zorrrrr 🤦🏻♀️
Minnosunannesiii Tugbaslan3458 aminn aminnnnn kolay doğum için neler yapıyorlarsa hepsini kaydediyorum ve malzemeleri topluyorum şimdiden