HasretD22 Merhabalar ben hamile olduğumu yeni öğrendim sayılır. Şu an Medipol Esenler hastanesine gidiyorum fakat doktorun ilgisinden ve bana bilgi vermemesinden dolayı doktor arayışına girdim. Sizlerin tecrübelerine dayanarak soruyorum İstanbul Avrupa Yakasında Esenler Bayrampaşa Gaziosmanpaşa Fatih Eyüp Bahçelievler bu civarlarda olabilir. Şimdiden teşekkürler.
BebegimleYeniHayat_34 HasretD22 belde tıp merkezi Nurhan hanım kesinlikle şiddetle tavsiye ederim çok memnunum doğumu Şafak hastanesinde yaptırıyor orayla anlaşmalı muayene ücreti 115 TL di yılbaşı sonrası ile 160 TL oldu ama kesinlikle hakkını veriyor bebek gibi prensesler gibi ilgileniyor gebeleriyle
Gigy HasretD22 Gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezinde Nefize Meriç doktorum ,çok çok memnunum 120 TL muayane ücreti,orası özel bir klinik ama doğumu Gaziosmanpaşa Yeni Yüzyıl Hastanesi’nde yapıyor ,tavsiye ederim
MirzaHazal56 HasretD22 Gaziosmanpaşa fizik hastanesi var kızımda orda doğum yaptım gerçekten çok ama çok iyi memnun kaldım doktorları çok iyi muayenelerinde orda oldum kesinlikle tavsiye ederim 👍
Tncgamzee Sefaköy Rumeli hastanesi-Yağmur yücebaş yıldız çok ilgili çok iyi bir doktor kendisi kesinlikle tavsiye ederim.
somurtkankedi Tncgamzee 2 haftadır yağmur hanıma gidiyorum fakat ilgili değil kan testi, vitamin vs hiçbirşey vermiyor konuşmuyor hastaya Güler güzlü davranmıyor biran önce başından savmak istiyor gibi girip çıkmamız 5 dk sürmüyor birdaha gitmiycem değiştiricem malesef
Tlybilgic24 somurtkankedi bende rumeli hastanesine gidiyorum tüba Fikriye becerik doktorum çok ilgili isterseniz onada bir uğrayın
Alpbusy Gaziosmanpaşa avrasya hastanesi gülfem güllüoğlu muayene 175 oldu ilk doğumumu da kendisinde yaptım ikinciye hamileyim yine kendisine gidiyorum tavsiye ederim.
Sncr HasretD22 Medipol ünv. Ayfer Özbek e gidiyordum çok memnundum fakat düşükle sonuçlandı üzerinden 10 ay sonra tekrar bugün hamile olduğumu öğrendim yine ona gitmeyi düşünüyorum
Nesliyagmur HasretD22 bahçelievler çalışlarda kendi muayanesi var op dr Murat Öztürk gözü kapalı tavsiye ederim ilk doğumumda onda oldu kısmetse haftaya 2. Sezeryanımı olacağım muayene ücreti 250 tl
Serapcinar Ben Nisa hastanesine 9 sene önce doğum yapmıştım Asiye ve mürvet hanım orda iyi olduğunu duymuştumvAsiye hanım a gittim doğumumu onda gerçekleştirmiştim şimdi tekrardan ona gideceğim aynı yerde çalışıyormuş hala